logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دست به دامن «کنست» شد؛

اوضاع نگران‌کننده است/ رأی‌گیری اصلاحات نتانیاهو به تعویق بیافتد!

اوضاع نگران‌کننده است/ رأی‌گیری اصلاحات نتانیاهو به تعویق بیافتد!
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با هشدار به کابینه نتانیاهو درباره تمرد صدها خلبان و پرسنل نیروی هوایی در اعتراض به طرح «اصلاحات قضایی» ابراز نگرانی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از اینکه صدها تن از خلبانان و افسران نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که فعالیت خود در ارتش را در اعتراض به طرح جنجالی اصلاحات قضائی نتانیاهو تعلیق می‌کنند، «یوآف گالانت»، وزیر جنگ این رژیم امروز (جمعه) اذعان کرد که وضعیت در اراضی اشغالی بسیار نگران کننده است.

بر همین اساس، کانال «۱۲» تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش ساخت که یوآف گالانت ضمن درخواست تعویق رأی‌گیری در پارلمان این رژیم بر سر لغو بند «حکم عقلانیت» در طرح اصلاحات قضائی که طبق آن، از اختیارات و صلاحیت‌های دیوان عالی کاسته خواهد شد، عنوان کرد: وضعیت بسیار نگران کننده است؛ بیایید قانونگذاری را به تعویق اندازیم.

شرایط در سرزمین‌های اشغالی به گونه‌ای است که وزیر جنگ تل آویو برای تمدید چند روزه دوره تابستانی کنست، رایزنی‌هایی با فرماندهان ارتش و رهبران ائتلاف حاکم و احزاب اپوزیسیون انجام داده؛ چرا که چنین تمدیدی می‌تواند فرصت رأی گیری بر سر لغو بند حکم عقلانیت را فراهم کند و به طرف‌های مختلف فرصت دستیابی به توافق جامع در مورد لایحه اصلاحات قضائی را بدهد.

گالانت همچنین گزارش‌هایی از ژنرال «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در مورد اقدام پرسنل نیروی هوایی ارتش در اعلام تعلیق فعالیت خود که باعث تغییر در این نیرو می‌شود، دریافت کرده است.

دستیاران وزیر جنگ کابینه در این باره طی تحلیلی اعلام کردند: گالانت در پشت صحنه برای دستیابی به توافق‌های گسترده تلاش می‌کند و در مورد چگونگی رأی دادن خود اگر تصمیم به ارائه لایحه به کنست گرفته شود، چیزی نمی‌گوید.

گفتنی است که بیش از ۲۸ هفته است اراضی اشغالی شاهد موجی از اعتراض‌های گسترده درباره طرح جنجال برانگیز کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای انجام اصلاحات قضائی است بدون آنکه هیچ نشانه دال بر عقب نشینی کابینه از تصمیم خود برای ارائه لایحه به کنست و تصویب آن وجود داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه