logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

فتح: چرخش فلسطین به سمت چین در سایه تغییرات جهانی است

فتح: چرخش فلسطین به سمت چین در سایه تغییرات جهانی است
دو تن از رهبران جنبش فتح فلسطین اعلام کردند که «جهت‌گیری رهبری فلسطین به سمت چین برای حل نزاع با رژیم صهیونیستی در پرتو جانبداری آشکار آمریکا و ناامیدی فلسطینی‌ها از دولت واشنگتن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ریاض المالکی، وزیر امور خارجه فلسطین پس از یک سری تخلفات رژیم صهیونیستی از دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا انتقاد کرد و آن را «ناامیدکننده» توصیف کرد.

او در دیدار با نمایندگان رسانه‌های خارجی در مقر وزارتخانه در رام الله گفت: سه سال از وعده‌های دولت آمریکا به ریاست جو بایدن می‌گذرد و ما فقط شاهد تمدید حمایت مالی از آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد (آنروا) و ارائه برخی از حمایت‌ها برای بیمارستان‌ها در بیت المقدس شرقی بوده‌ایم.

المالکی گفت که فلسطین به طور فزاینده‌ای برای دریافت کمک، به چین که از عضویت کامل دولت فلسطین در سازمان ملل حمایت می‌کند، اهتمام دارد.

وی ادامه داد: چین می‌خواهد حضور خود را در خاورمیانه نه تنها از نظر اقتصادی بلکه از نظر سیاسی افزایش دهد تا ثقل داخلی خود را منعکس کند و بسیاری از کشورهای جهان به دنبال دریافت حمایت چین هستند که به یک بازیگر بسیار مهم جهانی تبدیل شده است.

المالکی درباره نقش آمریکا در روند صلح بین طرف‌های فلسطینی و رژیم صهیونیستی گفت: هیچ روند صلحی در خاورمیانه وجود ندارد و اگر در آینده این اتفاق بیفتد چرا چین در کنار دیگر کشورها حضور نداشته باشد؟

در این راستا برخی از تحلیلگران سوالاتی را در مورد اهمیت رویکرد جدید فلسطین و امکان ایفای نقش محوری چین در مساله فلسطین و پذیرش این نقش توسط تل‌آویو مطرح کردند.

دکتر تیسیر نصرالله یکی از اعضای شورای انقلابی جنبش فتح گفت: اعلام رهبری سیاسی فلسطین مبنی بر روی آوردن به چین به جای ایالات متحده آمریکا برای حل بحران اشغال فلسطین توسط اسرائیل گزینه بسیار خوبی است.

وی در اظهاراتی به اسپوتنیک افزود: چین یک کشور بزرگ و یک قدرت بین‌المللی بزرگ است و هیچ‌گونه جاه طلبی استعماری در جهان ندارد و دوست مردم فلسطین است که از اشغال و تجاوزات مستمر اسرائیل رنج می‌برند و واشنگتن  در طول این سال‌های اشغالگری کوچکترین کاری نکرده است.

تیسیر نصرالله تاکید کرد که چین می‌تواند نقش بی‌طرفی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی داشته باشد و از ایالات متحده آمریکا صادق‌تر باشد. چرخش فلسطین به سمت چین در سایه تغییر جهان صورت می‌گیرد زیرا دیگر این امکان وجود ندارد که در جهان یک قطب بماند.

مشاور زید الایوبی، رهبر جنبش فتح نیز گفت: «مردم فلسطین از آمریکا و دولت رئیس جمهوری جو بایدن، به ویژه پس از یکسری وعده‌هایی که درباره حل منازعه فلسطین و اسرائیل، راهکار تشکیل دو دولتی، تشکیل کشور مستقل فلسطین، توقف تجاوزات و جنایات اسرائیل علیه فلسطینی‌ها داده بود، احساس ناامیدی شدیدی می‌کنند.»

وی نیز در گفت‌وگو با اسپوتنیک گفت: دولت آمریکا آشکارا از اسرائیل جانبداری می‌کند، تمام تخلفات و جنایات آن را سرپوش می‌گذارد و حتی از دولت افراطی بنیامین نتانیاهو حمایت می‌کند، اسلحه و بودجه هنگفتی را در اختیار آن قرار می‌دهد که ارتش اسرائیل از آن برای کشتن شهروندان فلسطینی استفاده می‌کند.

الایوبی افزود: دولت آمریکا این توانایی را دارد که تجاوز اسرائیل به مردم فلسطین را متوقف، رژیم اشغالگر را مجبور به عقب نشینی از سرزمین‌های اشغالی در سال ۱۹۶۷ کرده و تمام قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی را اجرا کند؛ اما در واقعیت نمی‌خواهد این کار را بکند.

این رهبر جنبش فتح از مواضع چین و روسیه که از خواسته‌های سیاسی مردم فلسطین حمایت می‌کنند، قدردانی کرد و گفت، این امر جهت گیری‌های بین‌المللی جدید رهبری فلسطین را توجیه می‌کند تا به چین و روسیه در تلاش برای پایان دادن به اشغال سرزمین‌های فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی نقشی قوی و محوری بدهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه