بحران مهاجران در نیویورک و درخواست کمک از دولت بایدن
بحران مهاجران در ایالات متحده آمریکا به شهر نیویورک رسیده و نزدیک به ۱۰۰ هزار مهاجر در این شهر به سر می برند و حالا شهردار این کلان شهر آمریکا از دولت جو بایدن خواسته است برای رسیدگی به این بحران، وضعیت اضطراری اعلام کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اریک آدامز، شهردار نیویورک از دولت دموکرات جو بایدن خواسته است برای مدیریت "بحران" مهاجران وضعیت اضطراری اعلام کند و هشدار داد هجوم پناهجویان در سالهای آینده میلیاردها دلار هزینه برای این شهر خواهد داشت.
آدامز می گوید که بیش از ۵۷ هزار مهاجر به طور متوسط در هر شب تحت مراقبت شهر هستند و نزدیک به ۱۰۰ هزار پناهجو از سال گذشته به این شهر پناه برده اند.
شهردار نیویورک می افزاید که وضعیت اضطراری از سوی دولت "اجازه می دهد بودجه به سرعت برای کمک به رفع چالش های فوری که با آن روبرو هستیم، تخصیص یابد."
دفتر شهردار نیویورک نیز اعلام کرده است که شهرداری در طول سال مالی ۲۰۲۳، ۱.۴۵ میلیارد دلار برای سرپناه، غذا و خدمات برای پناهجویان هزینه کرده است و در نهایت می تواند «بیش از ۱۲ میلیارد دلار» از سال مالی ۲۰۲۳-۲۰۲۵ هزینه کند.
به دلیل افزایش مهاجران، چندین ایالت دموکرات، وضعیت اضطراری اعلام کرده اند. مائورا هیلی، فرماندار ماساچوست روز سه شنبه در این ایالت وضعیت اضطراری اعلام کرد، در حالی که ایالت شیکاگو و نیویورک اوایل سال جاری به دلیل هجوم مهاجران وضعیت اضطراری اعلام کرده بودند.
شهردار نیویورک در ماه اکتبر برای این شهر وضعیت اضطراری اعلام کرد.
دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا امسال اعزام یک هزار و ۵۰۰ سرباز به مرز مکزیک را برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی اعلام کرد که پس از برداشته شدن محدودیتهای اعمال شده در طول دوران همهگیری کووید-۱۹ (سیاست اخراج مهاجران موسوم به عنوان۴۲) در۱۱ ماه می (۲۱ اردیبهشت) رو به افزایش خواهد بود.
به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که همزمان با لغو محدودیت های کرونایی، مرز جنوبی این کشور با مکزیک "برای مدتی آشفته" خواهد بود. دولت جو بایدن درحال آماده سازی برای افزایش ورود مهاجران به خاک این کشور است و هم اکنون ۵۵۰ نیروی جدید به مرزهای جنوبی این کشور اعزام کرده است.
رئیس جمهور آمریکا گفت که کاخ سفید در تلاش است تا ورود مهاجران به خاک آمریکا را کنترل کند. او به خبرنگاران گفت: اما باید دید چه اتفاقی رخ می دهد. مرز جنوبی برای مدتی آشفته خواهد بود.
قوانین آمریکا و بین المللی به مهاجران حق پناهندگی می دهد. آمریکا از مارس سال ۲۰۲۰ از قانون ۴۲ قانون سلامت عمومی (سیاست اخراج موسوم به عنوان۴۲) برای اخراج مهاجران بدون هیچ شانسی برای پناهندگی استفاده و ۲.۸ میلیون نفر را به بهانه جلوگیری از انتشار کرونا از خاک آمریکا اخراج کرد.
قانون محدودیت مهاجرتی ۴۲ به قانون سال ۱۹۴۴ تحت عنوان بهداشت عمومی برمیگردد که به مسئولان آمریکایی اختیارهای فوری برای جلوگیری از گسترش بیماریها داد. اتخاذ این رویکرد ماه مارس ۲۰۲۰ در سیاست مهاجرتی آمریکا مطرح شد، زمانیکه دولت ترامپ قصد جلوگیری از گسترش کووید-۱۹ در مرزهای آمریکا را داشت. با پیگیری این سیاست، مسئولین آمریکایی قادر بودند تا مهاجرانی که قصد عبور از مرز مکزیک- آمریکا را داشتند، سریع اخراج کنند.
ارسال دیدگاه