logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  2. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  3. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  4. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  5. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  6. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  7. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  8. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  9. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  10. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  11. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  12. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  13. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  14. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  15. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  16. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  17. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  18. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  19. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  20. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت

اتباع مقیم از مرز شلمچه و اتباع غیرمقیم از مرز چذابه به زیارت اربعین می‌روند

 اتباع مقیم از مرز شلمچه و اتباع غیرمقیم از مرز چذابه به زیارت اربعین می‌روند
معاون سیاسی و امنیتی وزیر کشور با اشاره به اینکه مرز چذابه برای اتباع غیرمقیم و مرز شلمچه برای تردد اتباع مقیم درنظر گرفته شده است، گفت: حدود ۱۰۰ هزار زائر پاکستانی و همچنین ۵۰ هزار زائر افغانستانی مجوز ورود زمینی به خاک عراق را خواهند داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید میر احمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ظهر یک شنبه در جلسه ستاد ویژه اربعین با اشاره به اینکه طی توافق دوجانبه وزارتخانه های کشور عراق و پاکستان حدود ۱۰۰ هزار زائر پاکستانی مجوز ورود زمینی به خاک عراق را خواهند داشت، گفت: همچنین از کشور افغانستان نیز ۵۰ هزار زائر از طریق مرزهای زمینی در همایش بزرگ اربعین شرکت خواهندکرد.

وی با بیان اینکه مرز چذابه برای اتباع غیرمقیم و شلمچه برای اتباع مقیم در نظر گرفته شده است، افزود: در راستای تسهیل در پذیرش طرف عراقی به اتباع غیرمقیم توصیه می شود از روز دهم ماه صفر جهت ورود به کشور عراق  از مرزهای تعیین شده مراجعه کنند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه، تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر در سامانه سماح جهت شرکت در همایش اربعین ثبت نام کرده اند، گفت: بیش از ۶۰ درصد از این تعداد افراد مرز مهران را برای تردد انتخاب کرده اند.

 میر احمدی خاطر نشان کرد: در سال جاری در راستای تسهیل در خروج زائران از مرز، نحوه خدمات رسانی ایستگاه های صلواتی، تامین امنیت و حمل و نقل قرارگاه های عملیات مشترک اربعین در سطح ملی و استانی بین وزارتخانه های کشور دو کشور ایران و عراق  تشکیل شده است.

این مقام مسئول گفت: همچنین امسال با توجه به گرمای شدید هوا به تمام زائران توصیه می شود، تمام نکات خود مراقبتی جهت پیشگری از گرما زدگی را مد نظر داشته و ضروری است گروه های خاص از جمله کودکان، افراد مسن و بیماران زمینه ای با مشورت پزشکان برای مراجعت به اربعین اقدام کنند.

میر احمدی گفت: در مرز بین المللی مهران اقدامات خوبی از جمله افزایش ظرفیت پذیرش خودرو در پارکینگ های مهران وپایانه مسافربری برکت انجام شده است.
 
معاون سیاسی و امنیتی وزیر کشور تصریح کرد: یکی از تونل های مسیر ایلام مهران برای اربعین امسال به طور موقت زیر بار ترافیک می رود و ۸۰۰ چشمه سرویس بهداشتی هم در مرحله بهره برداری قرار دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه