logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بسیج تشکیلات مردم‌پایه نظام اسلامی است؛

سردار سلیمانی: غربی‌ها توان مقابله مستقیم با جمهوری اسلامی را ندارند

سردار سلیمانی: غربی‌ها توان مقابله مستقیم با جمهوری اسلامی را ندارند
رئیس سازمان بسیج گفت: بسیج تشکیلات مردم پایه نظام اسلامی است و هر کجا جمهوری اسلامی نیاز به امتداد حرکت خود داشته باشد باید این امتداد را محقق کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا سلیمانی صبح امروز در جمع مربیان حلقه‌های صالحین استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اسلام در برهه‌ای از زمان به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ابلاغ شد و ایشان با همین تفکر دولت اسلامی را تشکیل داد که در نهایت به یک تمدن بزرگ تبدیل شد.

وی افزود: غرب از ابتدای پیدایش اسلام به دنبال نابودی تمدن اسلامی بود؛ جنگ‌های صلیبی که در تاریخ ثبت شده در راستای فتح بیت المقدس بوده که باید بدانید در اولین حرکت غرب برای بازپس گیری بیت المقدس یک میلیون نفر جنگجو را به میدان آورد.

وی افزود: غربی‌ها در این مسیر حتی از کشتن کودکان دریغ نکردند و جنایات بزرگی را علیه مسلمانان به راه انداختند که البته مسلمانان نیز در این جنگ ها با قدرت مقاومت کردند.

سلیمانی تاکید کرد: مسئله مهمی که باید به آن پراخته شود این بود که در همان زمان اروپایی ها دولت های صفوی و عثمانی را به جنگ با هم دعوت می کردند تا با اختلاف در اسلام به موفقیت برسند.

رئیس سازمان بسیج تصریح کرد: در دوران جدید نیز غرب از تصرف بیت المقدس چشم پوشی نکرد و از طریق مجامع بین المللی این مسئله را پیگیری کرد.

سلیمانی در ادامه گفت: غربی ها سازمان های بین المللی را برای رسیدن به اهداف خود تاسیس کردند. آن ها در جریان پس از جنگ های جهانی اول و دوم با تاسیس سازمان های بین المللی و با تضعیف کشورهای اسلامی غده ای سرطانی را به اسم اسرائیل تاسیس کردند.

وی افزود: آنها کاری را که ظرف مدت 700 سال با جنگ نتوانستند انجام بدهند از طریق ایجاد اختلاف بین مسلمانان و تاسیس سازمان های بین المللی انجام دادند.

سلیمانی افزود: در طول تاریخ مکاتب غربی که دست ساخته همین غربی ها بود در برهه های مختلف به خصوص جنگ جهانی اول و دوم انسان ها را به جان هم انداختند.

وی افزود: در سال های پس از رنسانس با تفکر بی نیازی به هدایت الهی، تمدنی به راه انداختند که ماحصل آن این جنایات و کشتارهای مختلف در سال های پس از آن شد.

رئیس سازمان بسیج تصریح کرد: غرب امروز در بحران اعتقادات گرفتار شده است؛ امروز غرب جز کشتار و جنایت هیچ نتیجه ای برای کشورها و ملت ها نداشته و ندارد. 

سلیمانی تاکید کرد: در چنین شرایطی تاسیس جمهوری اسلامی تمامی تفشه های آنان را نقش بر آب کرد. جمهوری اسلامی با هدایت و رهبری امام خمینی رحمت الله علیه به صورت گسترده به پیروزی رسید و آن ها امروز دیگر حتی اگر ارتش یک میلیون نفری را به راه بیاندازد به جایی نخواهند رسید.

وی افزود: امروز اسرائیل در معرض نابودی قرار دارد و آن ها دیگر هیچ کاری نمی توانند بکنند. امروز اقبال ملت ها به تفکرات پوشالی غربی فروکش کرده و اسلام در حال یک موفقیت بزرگ و تاسیس تمدنی بزرگ برای تاریخ هستند که جهان را به صلح و آرامش برساند.

وی افزود: علت دشمنی نظام سلطه با جمهوری اسلامی این است که این نظام در حال تغییر تفکرات پوشالی آنان است. همانگونه که امام راحل فرمودند قرن آینده برای اسلامی خواهد بود و اسلام قله های بزرگ جهان را فتح خواهد کرد.

سلیمانی تصریح کرد: امروز می بینید غربی‌ها که توان مقابله مستقیم با جمهوری اسلامی را ندارند مجبور به تشکیل گروهک های تروریستی در مناطقی مانند این استان شده اند که رزمندگان اسلام با قدرت در مقابل آنان ایستاده اند؛ امروز ارزشمندترین اقدامات و مجاهدت ها در سیستان و بلوچستان در حال انجام است و آن مقابله با این گروهک های تروریستی است. شهدای عزیز این استان بسیار جایگاه بالایی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بسیج تشکیلات مردم پایه نظام اسلامی است و هر کجا جمهوری اسلامی نیاز به امتداد حرکت خود داشته باشد باید این امتداد را محقق کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه