اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با مربی خارجی هم به ژاپن باخته بودیم؛

عطایی: فدراسیون به فشار افکار عمومی تن می‌دهد/ از تیم ملی والیبال رفتنی هستم!

عطایی: فدراسیون به فشار افکار عمومی تن می‌دهد/ از تیم ملی والیبال رفتنی هستم!
سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان گفت: بعد از شکست‌ها، از فدراسیون تا اعضای تیم همه ثابت هستند و فقط سرمربی عوض می‌شود؛ تمام اشکالات برای سرمربی بود؟!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز عطایی، سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان پس از شکست عجیب تیمش در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: برای رسیدن به ترکیب به مسابقات و روش های مختلف نیاز داریم. در سالهای گذشته ترکیب ثابت و نزدیکی داشتیم و از شش نفر فقط دو نفر جابجا می شدند و اکثر تیم ثابت بود. تغییرات کم بود و قابل اعتنا نبود اما ما بازیکنان زیادی را از دست دادیم و برای رسیدن به ترکیب زیاد به زمان نیاز داریم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: ما هنوز به ترکیب اصلی نرسیده ایم. بعد از المپیک بجز میلاد عبادی پور سایر بازیکنان تجربه و تعداد بازی ملی زیادی نداشتند. همین امر کار را برای ما سخت کرده بود. ما در حال عبور از دور گذر هستیم و کار سختی داریم. برای بازی برای جلوی ژاپن از هفت بلندزن استفاده کردیم اما با هیچکدام نتوانستیم جریان بازی را تغییر دهیم. دلیل اصلی هم این بود که اینها بهم نزدیک هستند و این کار ما را سخت می کند.

وی در مورد دو دستگی در تیم ملی گفت: به هیچ عنوان چنین چیزی درست نیست. قبلا هم به سعید معروف این اتهام را می زدند که در همه چیز دخالت می کند. وقتی می بازید همه حرفی زده می شود و هر انتقادی وارد می شود. من با میلاد عبادی پور و محمدموسوی صحبت کردم. به میلاد گفتم من یک دستیار و مربی خوب خارجی به ما معرفی کند. به سیدمحمد هم همین را گفتم. با مربیان دیگری هم مذاکره کردیم اما رقم ها بسیار بالا بود. میلاد دو گزینه معرفی کرد که یکی از آنها سرمربی پیاچنزا بود.

عطایی در مورد دستیارانی که روی نیمکت داشت و انتقاداتی که در این مورد مطرح می شد گفت: ویژگی های دستیار با سرمربی فرق می کند. در ایران وقتی صحبت از دستیار می شود همه از سرمربی ها صحبت می کنند. در ایران دستیار مناسب خیلی کم داریم. او باید کسی باشد که دستیاری را خوب انجام بدهد. ما پول زیادی نداریم که بتوانیم از خارج بیاوریم. مسائل اقتصادی و سیاسی ما در این مورد بسیار تاثیرگذار است. پاول هم تا پایان لیگ ملت ها با ما قرارداد داشت.

بهروز عطایی در مورد شکست های متوالی به ژاپن که در زمان حضور او رخ داده است گفت: ژاپن سالها به ما باخت و تا سال ۲۰۱۹ همین شرایط ادامه داشت. بد بازی کردن ما برابر ژاپن از سال ۲۰۲۰ شروع شد چرا که آنها کار می کردند. این شکست ها تنها زمان من هم نبود. در زمان مربی خارجی هم ما به ژاپن باخته بودیم.

وی در مورد این که برخی بازیکنان خودشان را بالاتر از سرمربی می دانند و بازیکنان از کادر فنی حرف شنوی ندارند گفت: اصلا اینطور نیست. در تیم های بزرگ دنیا هم بازیکنان بزرگ سرکشی های خاص خودشان را دارند اما به معنای این که دخالت می کنند نیست. والیبال ما سالهاست متهم به بازیکن سالاری است. در دوره سرمربیان خارجی قبل تیم ملی هم این را می گفتند.

عطایی ادامه داد: این که بگویند بازیکن سه لیگ ملت ها را دیده است دانش او از سرمربی بالاتر است یک تصور غلط است. خیلی از مربیان بزرگ دنیا چنین تجربه ای را نداشتند اما در کارشان موفق بوده اند. من این موارد را قبول ندارم. اینها تحلیل اشتباهی است که در والیبال ایران صورت می گیرد. من همیشه با کاپیتانم در ارتباط بوده ام و با او مشورت می کرده ام. متاسفانه در ایران هر نوعی مشورتی را به عنوان ضعف و دخالت نگاه می کنند.

وی در مورد این که چرا میلاد عبادی پور چند بار به تیم ملی دعوت شد، گفت: او به خاطر مصدومیتی که داشت و البته تولد پسرش به اردوی تیم ملی دعوت نشد. ما فهرست ۳۰ نفره ای داریم که بازیکنان با توجه به شرایطی که دارند و رویدادی که پیش رو داریم دعوت می شوند. نگاه به همه بازیکنان یکی است. متاسفانه ما با حرف هایمان تیم ملی والیبال ایران را کوچک کرده ایم.

وی در مورد هجمه ای که به بهروز عطایی پس از شکست برابر ژاپن وارد شد و حمایت فدراسیون گفت: من با دو خط آمدم و با یک خط خودم می توانم بروم. روزی هم که آمدم شمارش معکوس برای رفتنم شروع شد. الان هم نزدیک شده ام به آن روز. فدراسیون والیبال حمایت کرد اما احساس می کنم تمام نقدها سمت من و کادر فنی است. این غیرطبیعی است.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان این که بی ثباتی روی نیمکت تیم ملی به والیبال ملی ایران لطمه زده است گفت: بعد از ولاسکو تاکنون من هفتمین مربی تیم ملی هستم. همه منتقدان مدعی هستند که جزو ۱۰ تیم برتر دنیا هستیم. شما یک تیم در بین ۱۵ تیم برتر دنیا نام ببرید که در این مدت ۷ مربی عوض کرده باشد. دلیلش فشار افکار عمومی و رسانه هاست. متاسفانه همه ایرادها را به سرمربی وارد می کنند.

وی در مورد این که آیا بعد از شما سرمربی ایرانی می تواند بازهم روی نیمکت تیم ملی بنشیند گفت: تصورم این است که بعد از من مربی تیم ملی حتما خارجی خواهد بود.

بهروز عطایی در پایان گفت: صحبت هایی که کردیم اتفاقاتی بود که رقم خورده بود. در هیچ رویدادی قرار نیست موفق باشیم. من دستم بالاست به عنوان نفر اصلی کادر فنی. از مردم هم بارها عذرخواهی کردم. دستم بالاست و جلوی مردم تا کمر خم می شوم و عذرخواهی می کنم. امیدوارم نوع نگرش ما به والیبال طوری نباشد که این رشته صدمه ببیند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه