اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نعمت زاده برنزی شد

تکواندو گرندپری پاریس| فینال تمام ایرانی حاجی موسایی و زندی در 58- کیلوگرم/ شوک بزرگ، حذف کیانی

تکواندو گرندپری پاریس| فینال تمام ایرانی حاجی موسایی و زندی در 58- کیلوگرم/ شوک بزرگ، حذف کیانی
2 تکواندوکار کشورمان به فینال در رقابت های گرندپری پاریس صعود کردند و مبینا نعمت زاده صاحب مدال برنز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابت های گرندپری پاریس امروز جمعه دهم شهریورماه 1402 با برگزاری دیدارهای وزن 58- کیلوگرم مردان، 49- و 57- کیلوگرم زنان آغاز شد که از میان 4 نماینده ایران، 3 تکواندوکار صاحب مدال شدند.

در وزن 58- کیلوگرم مردان تیم کشورمان 2 نماینده داشت. مهدی حاجی موسایی کار خود را با برتری 2 بر صفر مقابل «دیونیسوس» از یونان آغاز کرد و در ادامه برابر «ویتو دلایکویلا» از ایتالیا دارنده مدال طلای المپیک 2020 توکیو و قهرمان جهان در سال 2022 در دو راند متوالی و با نتایج 6 بر4 و 14 بر3 مقتدرانه صاحب برتری شد و سپس «جک وولی» از ایرلند را در دو راند از پیش رو برداشت و راهی نیمه نهایی شد و مدال برنز خود را قطعی کرد. او در نیمه نهایی به مصاف «بیلی لویس» از استرالیا رفت و موفق شد به راحتی 2 بر صفر این تکواندوکار را شکست دهد و راهی دیدار فینال شود. حریف حاجی موسایی در فینال، ابوالفضل زندی دیگر نماینده کشورمان است.

ابوالفضل زندی دیگر نماینده کشورمان در همین وزن ابتدا «پلازا هرناندز» از مکزیک را 2 بر صفر شکست داد و سپس در مراحل یک هشتم و یک چهارم نهایی در دو مبارزه متوالی برابر «پارک تائیه جون» و «جون جانگ» از کره جنوبی  در دو راند پیروز شد و به نیمه نهایی رفت و برنز خود را قطعی کرد. زندی در برابر «جانگ» کره ای نفر سوم رنکنیگ، دارنده مدال نقره المپیک، طلا و نقره جهان نمایشی کم نقص و برتر را به تصویر کشید. او در نیمه نهایی و پیکار با خلیل جندوبی از تونس (نفر یک رنکینگ المپیکی و دارنده مدال نقره المپیک) در حالی که راند اول را در ثانیه های پایانی واگذار کرده بود، در 2 راند بعدی حریف خود را شکست داد و راهی مبارزه نهایی شد.

مبینا نعمت زاده ملی پوش وزن 49- کیلوگرم کشورمان در اولین دیدار «باریتا باکیشوا» از قزاقستان را 2 بر صفر شکست داد. وی در مرحله یک هشتم نهایی «جانا خطاب» از مصر را در دیداری دشوار و در لحظات پایانی 2 بر یک شکست داد. ملی پوش کشورمان در این مرحله نیز برابر «دووانچیچ» از کرواسی در مبارزه ای برتر و زیبا در دو راند صاحب برتری شد. ملی پوش کشورمان در نیمه نهایی به مصاف  «سروزو اگلسیاس» از اسپانیا رفت و در یک دیدار نزدیک نتیجه را 2 بر یک واگذار و به مدال برنز بسنده کرد.

ناهید کیانی در وزن 57- کیلوگرم دیگر نماینده کشورمان بود که در دیدار نخست خود نتیجه را در دو راند به «کاریما تامی» از تونس واگذار کرد و خداحافظی زود هنگامی با مسابقات داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه