logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کشف بسته انفجاری در ایستگاه راه‌آهن در پایتخت روسیه

کشف بسته انفجاری در ایستگاه راه‌آهن در پایتخت روسیه
رسانه‌های روسی از کشف یک بسته انفجاری در ایستگاه راه‌آهن در پایتخت این کشور خبر دادند.

به گزارش خبرگزای شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی اورژانس روسیه دقایقی پیش اعلام کرد پس از دریافت گزارش‌هایی درباره کشف یک بسته انفجاری در ایستگاه راه آهن «کی‌یف‌اسکای» در مسکو، این ایستگاه هم‌اکنون در حال تخلیه است.

ایستگاه کی‌یفسکی یکی از ۹ ایستگاه راه‌آهن در پایتخت روسیه است.

خبرگزاری اسپوتنیک در به‌روزرسانی این خبر اعلام کرد نیروهای پلیس روسیه اعلام کردند که گزارش‌های مردمی درباره کشف بسته انفجاری در ایستگاه قطار نادرست است، با این حال روند تخلیه شهروندان از این ایستگاه قطار ادامه دارد.

به نوشته اسپوتنیک، نیروها و پایگاه‌های پلیس پیش از این گزارش‌های زیادی از وجود مواد منفجره در مکان های پرازدحام، حیاتی و حساس مانند ایستگاه های قطار و اتوبوس، فرودگاه ها، مترو، دانشگاه ها، مدارس، مراکز تفریحی دریافت کرده بودند که پلیس می‌گوید تمام این گزارش‌ها تاکنون نادرست بوده است.

در روزها و هفته‌های اخیر حملات پهپادی ارتش اوکراین در عمق خاک روسیه و پایتخت این کشور افزایش یافته است.

در ادامه حملات پهپادی مداوم ارتش اوکراین، وزارت دفاع روسیه دیروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد پدافند هوایی این کشور ۳ پهپاد مهاجم را در آسمان منطقه «بلگورد» رهگیری و منهدم کرد.

هم‌زمان فرماندار منطقه بلگورد اعلام کرد در پی حمله موشکی ارتش اوکراین به روستایی در نزدیک مناطق مرزی یک نفر کشته شده است.

وزارت دفاع روسیه روز جمعه نیز از رهگیری و انهدام یک قایق نیمه شناور اوکراینی که قصد حمله تروریستی به پل کریمه را داشت، خبر داد.در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده که ارتش روسیه در یک عملیات موفقیت آمیز، یک قایق انتحاری بدون سرنشین ارتش اوکراین پیش از اجرای عملیات تروریستی خود در مجاور پل کریمه را رهگیری و منهدم کرد.

در همین راستا، خبرگزاری اسپوتنیک از اختلال ترافیک و توقف موقت تردد خودروهای عبوری از روی پل کریمه شامگاه جمعه خبر داد.

پنجشنبه گذشته نیز پدافند هوایی روسیه از انهدام و رهگیری پهپادهای رزمی کی‌یف در ۷ نقطه از مناطق مختلف روسیه از جمله حمله بی حاصل به فرودگاه بین‌المللی بیسکوف روسیه خبر داد.

به گزارش رسانه‌های روسیه، ارتش اوکراین پس از ناکامی در اجرای ضد حملات خود علیه روسیه و متحمل شدن تلفات بالای نظامی، هفته‌های گذشته حملات پهپادی گسترده اما بی‌حاصلی را علیه روسیه تدارک دید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه