logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی هرمزگان اعلام کرد؛

معافیت خدمت سربازی برای ساکنان در برخی از جزایر خلیج فارس

معافیت خدمت سربازی برای ساکنان در برخی از جزایر خلیج فارس
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی هرمزگان از معافیت خدمت سربازی یکی از اعضای خانواده های ساکن برخی از جزایر مستقر در خلیج فارس خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛  سرهنگ حسن دستوری زاده ظهر دوشنبه در نشستی با خبرنگاران بیان داشت: برابر اعلام معاونت نیروی انسانی فراجا و برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مقرر شد خانواده هایی که از تاریخ تصویب ۱۴۰۲/۰۵/۱۵ به مدت ۱۲ سال در جزایر بوموسی، تنب کوچک و بزرگ، فارسی، لارک، سیری، فارور کوچک و بزرگ، لاوان و هندورابی مستقر در خلیج فارس با تایید مراجع ذی صلاح سکونت داشته باشند، می توانند یکی از فرزندان ذکور خانواده یا پدر خانواده از معافیت خدمت دوره ضرورت بهره‌مند شوند.

این مسئول انتظامی در هرمزگان با بیان اینکه مدت ۱۲ سال سکونت در جزیره بایستی با تایید مراجع ذی صلاح قانونی و دولتی مستقر در جزایر و سپس تایید هیأت بدوی سازمان وظیفه عمومی انجام پذیرد، گفت: چنانچه در خانواده‌ای بیش از یک فرزند ذکور دارای شرایط معافیت وجود داشته باشد، انتخاب یکی از فرزندان برای استفاده از معافیت خدمت سربازی، توسط پدر صورت میپذیرد و در صورت فوت پدر، توسط سرپرست قانونی خانواده انتخاب و معرفی می شود.

سرهنگ دستوری زاده با بیان اینکه غیبت سنواتی مانع از برخورداری معافیت مذکور نیست، اظهار داشت: لازم به توضیح است؛ یگان تا صدور مجوز از سوی سازمان وظیفه عمومی مجاز به ترخیص سرباز نیست و تا بررسی مدارک و مستندات و احراز شرایط سرباز، خدمت مشارالیه به مانند سایر کارکنان وظیفه است.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی هرمزگان در تشریح فرآیند اجرای این ضابطه برای سربازان عنوان کرد: جمع آوری مستندات مربوطه در خصوص سکونت سرباز در جزایر مذکور از طریق نهادهای دولتی، آموزش و پرورش، بخش انتظامی، بخشداری و شهرداری است. همچنین مستندات به یگان خدمتی و صدور نامه به وظیفه عمومی، جهت پیگیری سرباز باید از طریق این دستگاههای اجرایی انجام شود.

وی اعلام کرد: موضوع در کمیسیون مربوطه توسط سازمان وظیفه عمومی بررسی می شود. پس از بررسی های صورت گرفته موضوع از سوی سازمان وظیفه عمومی به یگان (در صورت احراز شرایط) برای ترخیص اعلام خواهد شد.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه