logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بذرپاش: طرح فروش مسکن متری در دستور کار قرار ندارد

 بذرپاش: طرح فروش مسکن متری در دستور کار قرار ندارد
وزیر راه و شهرسازی در حاشیه افتتاح هفت باب مدرسه و تست مترو شهر جدید پرند اظهار کرد: طرح فروش متری مسکن فعلاً در دستور کار ما قرار ندارد و اجرا نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز در حاشیه افتتاح هفت باب مدرسه و تست مترو شهر جدید پرند اظهار کرد: طرح فروش متری مسکن فعلاً در دستور کار ما قرار ندارد و اجرا نمی‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به خواست مردم برای تامین زیرساخت‌های شهرهای جدید، گفت: امروز هفت مدرسه با ظرفیت ۱۱۳ کلاس در شهر جدید پرند افتتاح شد که یکی از این مدارس مدرسه هوشمند بود، با افتتاح امروز تعداد کلاس‌های درس در این شهر به حدود ۷۰۰ کلاس رسید.

بذرپاش درباره آخرین وضعیت مترو تهران-پرند نیز گفت: مترو پرند روزهای پایانی عملیات اجرایی را سپری می‌کند و همین امروز بازدیدی را به اتفاق فرمانده قرارگاه خاتم از این پروژه خواهیم داشت؛ در همین مهرماه مترو پرند توسط رئیس جمهوری تقدیم مردم عزیز این شهر خواهد شد.

وی تصریح کرد: در بحث حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس و تاکسی‌های درون شهری و برون شهری نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است؛ در خصوص مباحث خدماتی مثل میادین میوه و تره بار و فروشگاه کارهای خوبی صورت گرفته، اما کافی نیست.

به گفته وی امروز در شهر جدید مهستان یا هشتگرد پروژه‌های زیربنایی و روبنایی بسیار خوبی افتتاح شد و ۱۴۷۰ مسکن مهر باقیمانده از سال‌های گذشته به بهره‌برداری رسید.

بنابراین گزارش در هفته‌های اخیر مسؤولان سازمان بورس اعلام کردند که دستورالعمل طرح فروش متری مسکن به تصویب هیات مدیره این سازمان می‌رسد؛ گفته ‌می‌شود که طرح مسکن متری مراحل کارشناسی و فقهی را گذرانده و هم‌اکنون توسط هیات مدیره بورس در حال بررسی نهایی است؛ این در حالیست که وزیر راه و شهرسازی امروز اعلام کرد این طرح در دستور کار قرار ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه