logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

روایت ووشوکاران از نیمه‌نهایی ساندا؛

الهه منصوریان: منتظر حریف چینی در فینال بودم/ اوجاقی: فردا روز هیجانی و سختی برای ووشو خواهد بود

الهه منصوریان: منتظر حریف چینی در فینال بودم/ اوجاقی: فردا روز هیجانی و سختی برای ووشو خواهد بود
ووشوکاران ساندای تیم ملی ووشوی کشورمان درباره مبارزات نیمه‌نهایی خود در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رقابت‌های نیمه‌نهایی ووشوی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگ‌ژو در بخش ساندا، امروز برای تعیین فینالیست‌ها انجام شده است.

شهربانو منصوریان: ۳۹ ساله‌ام و برنز را قبول ندارم!

شهربانو منصوریان پس از شکست در مرحله نیمه نهایی بازی های آسیایی مقابل حریف چینی اظهار داشت: با مربیان این بازیکن چینی را آنالیز کرده بودیم و مسلما آنها نیز همین کار را انجام داده بودند، من بازیکنی هستم که می‌ایستم و زد و خورد می کنم اما متاسفانه حریفم بیشتر فراری بود و من دنبال آن. البته سرعت او بیشتر از من بود. الان ۳۹ سالم است و هدف من طلای بازی‌ها بود، اما متاسفانه نشد و این اتفاق نیفتاد.

ملی پوش ساندا که به مدال برنز رسید، در مورد نگرانی‌های خواهرش برای مبارزه او، گفت: بله ما خیلی تمرین کرده بودیم، اما شرمنده مربیان هم شدم‌، خانم طهماسبی زحمت زیادی برای ما کشیده بود. صدیقی رئیس فدراسیون هم شرایط خوبی را فراهم کرده بود. شرمنده شدم که طلا نگرفتم و نتوانستم پاسخ بخشی از زحمات آنها را بدهم. 

منصوریان در مورد اینکه به هرحال دست خالی هم باز نمی گردد، گفت: متاسفانه من مدال برنز را قبول ندارم واگر همان برنز را هم نمی‌گرفتم، بهتر بود.

الهه منصوریان: منتظر حریف چینی در فینال بودم

الهه منصوریان که با پیروزی مقابل حریف اندونزیایی خود به فینال بازی‌های آسیایی هانگژو صعود کرد و باید در دیدار پایانی بازی‌های آسیایی هانگژو به مصاف حریف چینی برود، اظهار داشت: بازی سختی بود اما توانستم پیروز شوم و امیدوار بودم خواهرم نیز پیروز شود و به فینال صعود کند و هر دو در فینال به مصاف حریفان خود برویم. حریف من در فینال حریف چینی است و قبلا یکبار در بازی‌های آسیایی به مصاف یکدیگر رفته بودیم که نمی‌خواهم آن دیدار را به یاد آورم و همیشه منتظر بودم مقابل این ورزشکار بازی کنم که الان زمانش رسیده است.

ملی‌پوش ساندای زنان ایران در وزن ۵۲ کیلوگرم در مورد برتری مقابل حریف اندونزیایی خود نیز، خاطرنشان کرد: بازی سختی بود چون حریفم آمده بود فقط من را اذیت کند و فقط حمله می‌کرد و چیزی برای از دست دادن نداشت و بعضی وقت‌ها ۷ تا ۸ امتیاز از او جلو بودم. حریفم در راند یک خیلی اذیتم کرد و با وجود اینکه عقب بود خیلی حمله می‌کرد.

اوجاقی: فردا روز هیجانی و سختی برای ووشو خواهد بود

امیر اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشوپس از صعود ۴ ملی پوش ووشو به فینال بازی های آسیایی اظهار داشت: خوشبختانه هر ۴ ورزشکاری که در بخش آقایان داشتیم به فینال رسیدند و در بخش بانوان‌ نیز الهه منصوریان فینالیست شد و برهمین اساس فکر می کنم‌ فردا روز هیجانی و سختی برایمان باشد. آرزو می‌کنم که هر ۵ ورزشکار ما طلا بگیرند.

وی تاکید کرد: حریفان سخت هستند، اما فکر می‌کنم‌ بچه‌ها می‌توانند آنها را شکست دهند. به هرحال این رشته برای چینی‌ها است و سه حریف ما در فینال هم چینی هستند. پیش بینی نمی‌توانم بکنم اما هدف مان طلا است.

سرمربی تیم‌ملی بوکس در مورد گرفتگی صدایش گفت: فشار مسابقات زیاد است و ما هم فریاد می‌زنیم‌ و بچه‌ها را راهنمایی و هدایت می‌کنیم، اما بعد که خوشحال می شویم، سختی ها یادمان می رود.

اوجاقی در مورد اینکه با طلاهای احتمالی ووشو کاروان ایران جهش زیادی در جدول رده بندی خواهد داشت، گفت: امیدوارم این اتفاق بیفتد و ووشو هم دیده شود. به نظر من اگر یک نفر یا یک رشته باعث می شود که ورزش ایران بالا برود و بیشتر دیده شود، باید به آن مجموعه بیشتر توجه شود تا انگیزه ورزشکاران هم بالا برود.

صبری: برای مدال طلای بازی‌های آسیایی خیلی آماده‌ام

یوسف صبری که در مرحله نیمه نهایی وزن 75- کیلوگرم رقابت‌های ووشو بازی‌های آسیایی هانگژو مقابل «نصرت‌الله حبیبی» از افغانستان به برتری دست یافت و فینالیست شد، اظهار کرد: خداراشکر توانستم حریف افغانستانی خود را شکست دهم، او حریف خوبی بود و برنامه ریزی خوبی داشت و مشت‌های خوبی می‌زد.

وی ادامه داد: خداراشکر توانستم با برنامه ریزی دقیق مربیان در همان راند اول با اختلاف ۱۲ امتیاز حریف خود را دیسکالیفه کنم و به فینال مسابقات راه پیدا کنم.

ملی پوش ووشوی ایران در وزن منهای ۷۵ کیلوگرم با اینکه فردا در فینال مسابقات این دوره از رقابت‌ها مقابل حریف ماکائویی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: حریف ماکویی من نیز حریف خوبی است اما وی را دو بار در مسابقات جهانی و جام جهانی شکست دادم.

صبری افزود: آن‌ها هم رفته‌اند تمرین کرده‌اند و خداراشکر ما هم خیلی آماده‌ایم و با امید به خدا و دعای خیر مردم پر قدرت جلو می‌رویم و تا مدال طلا را برای کشور و مردم عزیزمان کسب کنیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه