logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پس از موفقیت ۹ سال پیش «مد مکس»؛

جورج میلر با «فیوریوسا» به جشنواره کن ۲۰۲۴ چشم دوخته است

جورج میلر با «فیوریوسا» به جشنواره کن ۲۰۲۴ چشم دوخته است
به احتمال زیاد اولین نمایش جهانی فیلم «فیوریوسا» جورج میلر در جشنواره کن ۲۰۲۴ و درست ۹ سال پس از اینکه «مد مکس: جاده خشم» جشنواره را شگفت زده کرد، خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ورایتی، جورج میلر پس از حضور در جشنواره فیلم کن با «سه هزار سال حسرت» در سال ۲۰۲۲، چشم به بازگشت پرشور به جشنواره با «فیوریوسا» دارد که پیش‌درآمد «مکس دیوانه: جاده خشم» است.

کمپانی برادران وارنر، آنیا تیلور جوی را برای نقش جوانی امپراتور فوریوسا که شارلیز ترون در «جاده خشم» در آن نقش ظاهر شده بود، انتخاب کرد. میلر با همراهی شریک قدیمی‌اش داگ میچل «فیوریوسا» را تهیه کرده و در آن کریس همسورث را در نقش شرور فیلم جلوی دوربین برده است.

ثابت شده که جشنواره کن سکوی پرتاب موفقی برای «مکس دیوانه: جاده خشم» بود. این فیلم سال ۲۰۱۵ در بخش خارج از رقابتی جشنواره نمایش داده شد و اندکی بعد راهی سینماها شد و ۳۷۴ میلیون دلار در سراسر جهان فروخت. این فیلم همچنین نامزدی ۱۰ جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را کسب کرد و موفق شد در نهایت ۶ جایزه را به خانه ببرد.

به گفته یکی از منابع آگاه، برنامه برادران وارنر این است که اولین نمایش جهانی «فیوریوسا» در کن باشد، هرچند استودیو چنین پیشنهادی را شایعه خواند و گفت همه چیز به برنامه بازیگران برای تبلیغات فیلم بستگی دارد و تا زمانی که اعتصاب بازیگران تمام نشود، نمی‌شود درباره این مسایل برنامه‌ریزی کرد.

تیری فرمو مدیر جشنواره هم گفت: از اولین نمایش جهانی «جاده خشم» در کن خاطره‌ای عالی داریم و اینکه بتوانیم بار دیگر با «فیوریوسا» میزبان آن‌ها باشیم هم عالی است به ویژه که جورج میلر سال ۲۰۱۶ رئیسی فوق‌العاده برای هیات داوران جشنواره بود. می‌دانم او در حال انجام کارهای فیلم است و امیدوارم در کن حضور یابد.

میلر که سال ۲۰۲۲ با «سه هزار سال حسرت» در کن حضور یافت، نقدهای مثبتی هم دریافت کرد اما شبیه تحسین یکپارچه‌ای که «جاده خشم» در سال ۲۰۱۵ با آن روبرو شد، نبود. در آن دوره بسیاری از تماشاگران به این نتیجه رسیدند که فیلم باید در بخش رقابتی نمایش داده می‌شد و حقش بود که از مدعیان نخل طلا باشد.

«فیوریوسا» فیلم اکشن ماجراجویی پسا-آخرالزمانی استرالیایی به کارگردانی و نویسندگی جورج میلر، پنجمین فیلم از مجموعه «مکس دیوانه» است و اکران آن برای ۲۴ مه ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده‌است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه