logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

نظر سرمربی و مهاجم تیم ملی فوتسال بعد از زدن ۱۸ گل به مالدیو؛

شمسایی: باید بهتر از این بازی کنیم/ احمدعباسی: خوردن ۲ گل برای ما خوب نیست!

شمسایی: باید بهتر از این بازی کنیم/ احمدعباسی: خوردن ۲ گل برای ما خوب نیست!
سرمربی و مهاجم تیم ملی فوتسال بعد از زدن ۱۸ گل به مالدیو در نشست خبری شرکت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پس از برتری ۱۸ بر ۲ برابر مالدیو در بازی‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ که در قرقیزستان در حال برگزاری است اظهار داشت: ما حریف را تحسین می‌کنیم و بازی خوبی را برابر ما انجام دادند. بازیکنان ما هم خوب بودند و تلاش زیادی کردند. ما سعی کردیم در این دیدار روی بسیاری از مشکلات خود کار کنیم و آن‌ها را حل کنیم.  ما برای حضور در بازی‌های بعدی و تورنمنت بعدی، باید خیلی بهتر از آن چه در این دیدار انجام دادیم، عمل کنیم و بازی بهتری را به نمایش بگذاریم.

وی درباره بازی با قرقیزستان و لبنان گفت: من اکنون می‌خواهم بازی این دو تیم را ببینم و نسبت به بازی فردا که با قرقیزستان داریم، برنامه‌ریزی کنم. هر چه جلوتر برویم، بازی‌ها سخت‌تر می‌شود اما ما کار خود را می‌کنیم و با برنامه‌ریزی خود پیش خواهیم رفت.

سعید احمد عباسی که با زدن ۶ گل در این دیدار، بهترین بازیکن این دیدار شد، درباره این دیدار عنوان داشت: بازی خوبی بود. همیشه شروع کردن یک تورنمنت سخت است اما هر چه از زمان بازی گذشت، ما در این دیدار مسلط‌تر شدیم و بهتر بازی کردیم. خوردن ۲ گل از مالدیو برای تیم ایران خوب نیست. ما سعی می‌کنیم در مسابقات بعدی نقاط ضغف خود را برطرف کنیم و با قدرت بیش‌تری در ادامه این مسابقات به میدان رویم.

راس تیم ملی فوتسال درباره رقابت ایران با لبنان در این گروه گفت: هر بازی سختی‌های خاص خود را دارد و ما بازی به بازی پیش می‌رویم. لبنان بازیکنان باتجربه خود را به این مسابقات آورده است و طبیعتا برای گرفتن ۳ امتیاز به میدان خواهند آمد. کار برای ما کمی سخت می‌شود اما ما ایران هستیم و باید در هر تورنمنتی که در آسیا برگزار می‌شود، بهترین باشیم. ما سعی می‌کنیم در دو بازی آینده نیز بهترین عملکرد خود را داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه