logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حسن هانی زاده در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

شرایط بحرانی برای رژیم صهیونیستی/ عملیات طوفان الاقصی می‌تواند موازنه قدرت را به نفع ملت فلسطین تغییر دهد

شرایط بحرانی برای رژیم صهیونیستی/ عملیات طوفان الاقصی می‌تواند موازنه قدرت را به نفع ملت فلسطین تغییر دهد
کارشناس سیاست خارجی با تاکید بر اینکه اکنون شرایط برای رژیم صهیونیستی کاملا بحرانی است، گفت: تعداد بالا اسرای صهیونیستی و کشته‌های اسرائیلی نشان می‌دهد که این عملیات از دقت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند موازنه قدرت را به نفع ملت فلسطین تغییر دهد.

حسن هانی زاده کارشناس سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی یکی از پیچیده‌ترین عملیات تاریخ مبارزات ملت فلسطین علیه رژیم اسراییل تلقی می‌شود، اظهار داشت: در این عملیات عنصر غافلگیری بسیار موثر بود به اعتبار اینکه دستگاه‌های اطلاعاتی موساد، شاباک و امان اسراییل نتوانستند عملیات را رصد و رهگیری کنند و قافل گیر شدند.

وی به توازن و انسجام داخلی رزمندگان فلسطینی نیز اشاره کرد و گفت که در کمتر از هشت ساعت، یک جبهه گسترده ایجاد شد و در طی این مدت، پنج هزار موشک نقطه‌زن و یک صد پهپاد رادارگریز به سمت تاسیسات حیاتی و استراتژیک رژیم صهیونیستی پرتاب شد.

هانی زاده با تاکید بر اینکه اکنون شرایط برای رژیم صهیونیستی کاملا بحرانی است، گفت: تعداد بالا اسرای صهیونیستی و کشته‌های اسرائیلی نشان می‌دهد که این عملیات از دقت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند موازنه قدرت را به نفع ملت فلسطین تغییر دهد.

این کارشناس مسائل منطقه، دلایل آغاز عملیات طوفان الاقصی را نیز تبیین و اشاره کرد که در طول یک سال گذشته ملت فلسطین شاهد شیوه‌ها و رفتارهای تهاجمی صهیونست‌های افراطی بودند، حمله به مسجد الاقصی و توهین به مقدسات اسلامی در بیت‌ المقدس رزمندگان فلسطینی را به طراحی عملیاتی نوعی ترغیب کرد.

وی تأکید کرد که عملیات طوفان الاقصی عملیاتی پیچیده نظامی و اطلاعاتی است که می تواند در آینده‌ منطقه موثر باشد و یک سری تغییرات در منطقه به نفع محور مقاومت رخ خواهد داد و در صورت عدم پایان یافتن سریع این جنگ و ورود بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی، ممکن است به یک جنگ منطقه‌ای تبدیل شود که در نهایت شکست بزرگی برای اسرائیل رقم خواهد خورد.

هانی زاده همچنین افزود: رسانه‌های منطقه‌ای پوشش مناسبی از این عملیات داشته‌اند، اما کشورهای غربی همانند همیشه سکوت اختیار کردند و رسانه‌های بین‌المللی نیز تلاش می‌کنند تا از طریق تحریف این عملیات، به نوعی به صهیونیست‌ها روحیه دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه