به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکین رسا، حجت الاسلام فیاضی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اردبیل در همایش گرامیداشت 9 دی در شهرستان مشگین شهر با بیان اینکه فتنه در طول 36 سال از پیروزی انقلاب اسلامی با جمهوری اسلامی ایران همراه بوده است گفت: در طول این سال ها فارادی که با نظام مخالف بودند با توطئه های مختلف و با راه اندازی احزاب و گروه های مختلف فتنه هایی را در این کشور به وجود فتنه های عظیمی همچون فتنه 88 که تمام دشمنان اسلام از غرب تا شرق و مخالفان داخل نظام دست به دست هم دادند تا انقلاب و اسلام را از میان بردارند اما به همت امت شهید پرور ایران اسلامی تمام نقشه های انان نقش بر آب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین رسا,وی افزود: در فتنه 88 فتنه گران رنگ سبز را به عنوان نماد خود معرفی کردند و با رنگ و نام امام وارد عرصه شدند و با حمایت دشمنان در راستای براندازی نظام اسلامی تلاش کردند اما به همت و اراده ملت ایران این فتنه در 9 دی این فتنه خاموش شد. اما در این میان نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل همواره اعلام کرده می کرد ما دیگر نگران ایران نیستیم چرا که سران فتنه از خود ما هستند.
,,
حجت الاسلام فیاضی با بیان اینکه حماسه 9 دی مربوط به افراد خاصی نیست گفت: حماسه 9 دی مربوط به جناح و یا احزاب خاصی نیست بلکه این روز بزرگ مربوط به امت اسلامی و ملت ایران و ثمره خون 300 هزار شهید است و می توان گفت حماسه 9 دی هویت ملت ایران است لذا این روز بزرگ باید همواره در یادها زنده نگه داشته شود.
,,
وی با اشاره به اهداف بازخوانی فتنه 88 و حماسه 9 دی گفت: فتنه گران هزینه ای که به نظام وارد کرده اند باید پرداخت کنند و دشمنان و عوامل خارجی باید بدانند که ملت ایران با انگیزه بیشتری در مقابل دشمنان ایستادگی خواهد کرد و نسل های آینده همواره باید این رویداد را به یاد داشته باشند.
,وی ادامه داد: پیشگیری از فتنه دیگر، جلوگیری از انسجام و سازماندهی مجدد فتنه از دیگر اهداف بازگویی این حماسه است.
,وی با بیان اینکه ملت آگاه و با بصیر ایران همیشه در صحنه حضور دارند گفت: در حماسه 9 دی مردم با بصیرت و حضور خود خواص را کنار زده و با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.
,مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه اردبیل با اشاره به جنایات و حوادث منطقه گفت: در صورتی که تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی نبود ملت ایران نیز همچون سوریه و عراق بود، لذا بزرگترین افتخار ملت ایران این است که چنین رهبر با فرزانه و بصیری را در کنار خود جای داده است.
,وی در پایان تاکید کرد: ولایت فقیه همواره در کنار امت خود قرار گرفته است و اگر افرادی در مسیر فتنه قرار گیرند ملت ایران 9 دی های دیگری را می افرینند.
,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه