logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

امیرعبداللهیان: اتفاقات غزه مصداق بارز جنابت جنگی است

امیرعبداللهیان: اتفاقات غزه مصداق بارز جنابت جنگی است
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه حملات رژیم صهیونیستی به غزه، مصداق بارز جنایت جنگی است، بر لزوم اجزای کامل توافق امنیتی ایران و عراق تاکید کرد.

به گزارش راه دانا، «حسین امیرعبداللهیان» در بدو ورود به بغداد در محل شورای امنیت ملی عراق، با «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. 

 

دیپلمات ارشد ایران با تشکر از حسن استقبال برادران عراقی، از این دیدار اظهار خرسندی کرد و افزود: ما در مسائل مهم منطقه‌ای همواره با هم مشورت داشته و این مشورت‌ها ادامه خواهد یافت.

 

او با تاکید بر نقش مهم عراق در منطقه، گفت: امروز نقش عراق در خصوص قضیه فلسطین نیز مورد توجه همه قرار دارد و ما از مواضع خوب شما در حمایت از فلسطین مطلع هستم. 

 

امیرعبداللهیان افزود: مواضع جمهوری اسلامی در خصوص فلسطین روشن است و ما همواره از حقوق مسلم فلسطینیان حمایت کرده‌ایم اما آنچه که در عملیات طوفان الاقصی رخ داد، یک اقدام کاملا فلسطینی بود که اقدامی خودجوش در واکنش به جنایات مستمر و تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان و تعرض مکرر به مسجد الاقصی بود. 

 

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: اتفاقاتی در غزه توسط رژیم صهیونیستی در حال رخ دادن است که مصداق بارز جنایت جنگی است و عدم توقف آن می‌تواند بر کل منطقه تاثیر بگذارد.

 

او افزود: ارسال سلاح توسط آمریکا برای اسرائیل در شرایطی که رژیم صهیونیستی مردم فلسطین و غزه را قتل عام‌می کند، در برابر دیدگان جهانیان است.

 

امیرعبداللهیان: اتفاقات غزه مصداق بارز جنابت جنگی است/ توافق ایران و عراق باید کامل اجرا شود

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: چنانچه اسرائیل حملات خود به غیرنظامیان غزه را متوقف نکند، منطقه با شرایط جدیدی مواجه خواهد شد و آن‌ها نمی‌توانند غزه را در محاصره کامل قرار دهند و شهروندان را بمباران کنند و مرتکب جنایت جنگی شوند و انتظار داشته باشند هیچ واکنشی نسبت به این جنایات رخ نخواهد داد.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: ما پیگیر برگزاری اجلاس فوق‌العاده وزرای خارجه کشورهای اسلامی هستیم و آماده‌ایم میزبان این نشست در تهران باشیم و انتظار داریم که عراق هم در زمینه جلب نظر کشورهای اسلامی برای برگزاری این نشست تلاش کند. 

 

امیرعبداللهیان از تلاش دولت و شخص الاعرجی برای اجرای توافقنامه امنیتی تشکر، بر ضرورت اجرای کامل آن تاکید کرد و گفت: ما به تلاش شما اطمینان داریم و بغداد ضامن اجرای آن است.

 

 قاسم الاعرجی نیز در این دیدار، ضمن خوشامدگویی به امیرعبداللهیان گفت: فلسطین قضیه مهم و جوهری از نظر عراق و ایران است و مواضع دولت عراق و حضرت آیت‌الله سیستانی بر موضع دولت عراق در این زمینه تاکید دارد. 

 

وی افزود: فردا جمعه حمایت میلیونی مردمی در حمایت از فلسطین در بغداد برگزار خواهد شد. 

 

الاعرجی گفت اتفاقات امروز در غزه جنایت در حق زنان و کودکان است که قطعا قائل قبول نیست، فلذا متوقف‌کردن کشتارها باید مورد توجه باشد و حقوق ملت فلسطین باید در نظر گرفته شود.

 

وی افزود: در این رابطه هماهنگی و یکپارچه کردن مواضع ایران و عراق و کشورهای اسلامی مسئله بسیار مهمی است. 

 

امیرعبداللهیان: اتفاقات غزه مصداق بارز جنابت جنگی است/ توافق ایران و عراق باید کامل اجرا شود

 

الاعرجی گسترش روابط ایران با بسیاری از کشورهای منطقه و جهان را تبریک گفت و آن‌را نشانه حکمت و درایت ایران دانست. 

 

مقام ارشد عراقی اجرای توافقنامه امنیتی میان ایران و عراق و اخراج گروه‌های مسلح را یک موفقیت بزرگ دانست که در طول سال‌های طولانی انجام نشده بود. 

 

او همچنین گفت: دولت و همه جریان‌های عراقی به این توافقنامه پایبند هستند و ما آن را به نفع دو کشور می‌دانیم. دولت عراق در عالیترین سطح اجرای توافقنامه امنیتی را دنبال می کند و ما در اجرای کامل آن جدی هستیم.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه