logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با حضور آسیاتک؛

امضا تفاهم‌نامه توسعه فیبر نوری شیراز با حضور وزیر ارتباطات

امضا تفاهم‌نامه توسعه فیبر نوری شیراز با حضور وزیر ارتباطات
تفاهم‌نامه مشترک توسعه شبکه اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) در کلانشهر شیراز ‌فی‌مابین آسیاتک، ایرانسل و شاتل به نمایندگی شرکت ایرانسل، با شهرداری شیراز ‌منعقد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی آسیاتک، تفاهم‌نامه مشترک توسعه شبکه اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) در کلانشهر شیراز ‌فی‌مابین آسیاتک، ایرانسل و شاتل به نمایندگی شرکت ایرانسل، با شهرداری شیراز ‌منعقد شد.

صبح امروز، شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲ در مراسمی با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، استاندار فارس، شهردار شیراز، مدیران عامل شرکت‌ آسیاتک و ایرانسل، جمعی از فعالان ICT و نماینده شرکت شاتل، در راستای اجرای تعهدات مربوط به پروانه شبکه و خدمات ارتباطی یکپارچه (UNSP)، تفاهم‌نامه مشترک توسعه شبکه اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) شهر شیراز در استانداری فارس امضا شد.

به این ترتیب، بنا به وسعت این کلانشهر و در راستای تسریع اجرای پروژه، شهر شیراز بین این سه شرکت تقسیم شد تا زیرساخت لازم جهت توسعه شبکه اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) را برای دسترسی بیش از ۶۰۰ هزار خانوار ساکن آن را فراهم کنند؛ انجام این پروژه نیازمند ۱۲۰۰ کیلومتر مربع اجرای بسترسازی در محدوده شهر شیراز است. همچنین بر اساس برآوردها، اجرای این پروژه طی یک سال پیش‌رو انجام می‌گیرد.

مصوبه UNSP با رویکرد یکپارچه‌سازی پروانه‌های ایجاد شبکه و خدمات و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فنی، زیرساختی و تجاری کشور تصویب و نحوه پوشش خانوارها، میزان حمایت‌های مالی دولتی از محل حق‌السهم اپراتورها و نحوه نظارت بر اجرای این پروژه پیش‌بینی شده است. 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه