از رئیس جدید فوتبال تهران انتظارات زیادی داریم؛
جوادی: کشتی تهران به روزهای خوب برمیگردد/ ورزشگاه تختی تا نیمفصل آماده است
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران گفت: انتظارات و درخواستهایمان را به رئیس جدید هیات فوتبال استان گفتهایم و منتظر نتیجهگیری هستیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاعرسانی دانا؛ علی جوادی، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در نشست خبری صبح امروز خود به مناسبت فرارسیدن هفته تربیتبدنی اظهار داشت: ماموریتهایمان در حوزه ورزش را باید به ۴ دسته تقسیم کنیم. ارتباط خوبی با آموزشوپرورش در حوزه ورزش تربیتی ایجاد کردیم و جلسات مستمری با اداره کلهای شهر و شهرستانهای تهران داشتیم. بسیاری از مربیان ما در حوزه استعدادیابی از معلمهای آموزشوپرورش هستند. در ورزش همگانی با توجه به تعاملات سازنده با شورای اسلامی شهر، سازمان ورزش و شهرداریهای شهرستانها، شاخصههای ورزش همگانی در استان تهران را رشد داده و حدود ۷ درصد رویآوری نسبت به دوران پیش از کرونا داشتهایم.
وی در ادامه بیان داشت: متوقف به این اعداد و قانع به این رشد نیستیم و این آمار را اگر ۵ سال حفظ کنیم، به افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی میرسیم. در حوزه ورزش قهرمانی نیز بیشترین سهم استانها را در اعزامهای ملی داشتهایم. تعداد ورزشکاران عضو تیمهای ملی رشد خوبی داشته؛ ۷۴ اعزامشونده تهرانی به بازیهای آسیایی و حدود ۴۰ نفر هم به پاراآسیایی اعزامی داشتهایم. با باشگاههای استقلال و پرسپولیس در راستای حمایت از پیشکسوتان و رشتههای جدید ورزشی در لیگهای مختلف مثل والیبال، کشتی، هندبال و ... مخصوصاً در زنان، مکاتباتی کردیم تا به جای تیمداری، سرخابیها واقعاً باشگاهداری کنند.
جوادی پیرامون ورزش حرفهای در استان عنوان داشت: باید حمایت بخشهای خصوصی، شرکتها و بنگاههای صنعتی تهران را باید لاجرم همراه کنیم تا جریان ورزش حرفهای ابتر نماند. طرحی به استاندار تهران دادیم تا به ادارهکل صمت و کار استان ابلاغ شود تا شرکتها و کارخانجات به مدد ورزش قهرمانی و حرفهای استان بیایند و از محل مسئولیت اجتماعی و طرح سلامت، این حوزه را هم رشد بدهیم تا ترنوبل مالی ورزشکاران تهرانی از این راه افزایش پیدا کرده باشد.
وی درباره برنامههای استان تهران در این هفته گفت: افتتاح ۱۲ پروژه عمرانی، حوزه فرهنگی و جوانان، ورزش قهرمانی و همگانی از اهم برنامههای ما هستند. از مردم تهران دعوت میکنم در روز پرنشاط ورزشی ۲۷ مهرماه در ساعت ۱۵ و اجتماع ورزشگاه آزادی شرکت کنند. در روز ۲۶ مهرماه تمام اماکن ورزشی استان تهران متعلق به اداره کل رایگان هستند و استفاده از امکانات ورزشی برای عموم آزاد است. مکاتباتی هم با شهرداری تهران و آموزشوپرورش داشتیم تا اماکن در اختیار خودشان را هم رایگان در این روز همراهی کنند. بیش از ۱۵۰۰ برنامه را در این هفته خواهیم داشت.
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در مورد سمنهای جوانان تاکید داشت: در حوزه جوانان دچار یاس و انقطاع بودیم. عدم حمایت از برنامهها و طرحهای سمنها و شنیده نشدن مطالبات، باعث ریخته شدن سمنها از حوزه معاونت اداره کل ورزش و جوانان را شاهد بودیم که ۵ سمن بیشتر فعال نبود. به این نتیجه رسیدیم اداره کل در سالیان گذشته نتوانسته در راستای ساماندهی سازمانهای مردم نهاد اهداف خودش را پیاده کند. مکاتبات زیادی داشتیم. از معاونت جوانان وزارت خواهش کردیم همکاری از سطح سمنها را افزایش بدهیم. یعنی پیاده سازی برنامهها فقط در سطح سمنها نباشد و سایر نهادهای مردمی را هم به رسمیت بشناسیم. با توجه به همراهی مثبتی که با تمام ادارات کل صورت گرفت، به رسمیت شناخته شد.
وی در خصوص مشکلات ورزشگاه شهر قدس و استادیوم تختی تهران تصریح داشت: قید زمانی مدنظرمان هست؛ درباره ورزشگاه تختی گفتیم در نیمفصل دوم به کمک استادیوم آزادی میرسانیم و آلترناتیو تیمهای تهرانی میکنیم. همین امروز همکاران ما به استادیوم رفتند و مل طبق برنامه پیش میرویم. هماستانیها اخبار اینطرف و آنطرف را گوش ندهند و به اخبار رسمی اداره کل توجه کنند. ما میخواهیم تختی را برای نیمفصل دوم لیگ آماده کنیم چون یک کار جهادی شروع شده و این ورزشگاه مورد بیمهریهای زیادی قرار داشت. چمن، نور، رختکن، لایهها، خاکبرداری، زمین و تمام زیرساختها مشکل داشتهاند و ما به شکل اصولی در حال بازسازی هستیم. بسیاری از کارها انجام شده و در چین سوم و چهارم چمن هستیم که رضایتبخش بوده. البته اشکالاتی داریم که مرتفعاش میکنیم. امکانات جانبی مثل اسکوربورد، نور و ... هم در حال رفع هستند تا یک استادیوم خوب برای بازیهای لیگ داشته باشیم. درباره ورزشگاه شهر قدس هم مذاکرات و مکاتباتی داشتم و ۵شنبه هم با فرماندار و شهردار این شهر صحبتهایی کردیم که یکی از مصوبات، احیا ورزشگاه بوده که اتفاق افتاده و این ورزشگاه اعتبار خوبی برایش درنظر گرفته شده که انتهای فرایند کاشت چمن استادیوم فوتبالش هستیم.
جوادی در خصوص گلایههای تیمهای جانبازان و معلولان و والیبال نشسته از تیمداری استان تهران ابراز داشت: با روسای فدراسیونهای مربوط جلسه داشتیم؛ احیای یک رشته که در یک استان با بیتوجهی، عدم تامین منابع و بیمهری از استان خارج شده، نیازمند زمان زیادی است. یکی از اتفاقات خوب در ابتدای حضور من در اداره کل، حضور تیم شهید منصوری قرچک در فوتسال بود که از مطالبات ما هم احیای این تیم بوده است. درباره والیبال نشسته باید بگویم طی سالهای گذشته مقداری کمتوجهی شده که حضور استاندار در مراسم بدرقه با بازیهای پاراآسیایی پیامهای مهمی را دارد. انشاالله بتوانیم امتیاز بخریم و برگردانیم و البته نیاز به زیرساختها فنی زیادی هم داریم.
وی در رابطه با ورزشگاه جدیدالتاسیس استان تهران خاطرنشان ساخت: موضوع ورزشگاه از زمان سرپرستی کیومرث هاشمی در دستور کار و پیگیری بوده که دستور رئیسجمهور را به دنبال داشت. برای جانمایی این ورزشگاه چند پیشنهاد از چند شهرستان رسید که عیناً به وزارت اعلام کردیم. از شهریار، ملارد، پرند، پردیس و آفتاب تهران درخواست داشتیم. بررسی این موضوع فراتر از حد و سطح اداره کل بوده که یک کارگروه در نهاد ریاستجمهوری ذیل نظر معاونت اجرایی برای ظرفیتشناسی شکل گرفت. بررسی ابتدایی به انتخاب شهر آفتاب منتج شده ولی هنوز بررسیهای دیگر در کار است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در خصوص انتخابات هیات فوتبال اذعان داشت: دوره قبلی نقدهای زیادی به ریاست آن وجود داشت و ما نقدهای کارشناسی و صحیح که شخصی نبودهاند را احصا کردیم. به موارد درستی رسیدیم که رئیس وقت هیات، کارهایی را رسیدگی نکرده. با رئیس هیات فوتبال جلسه گذاشتیم و خواهش کردیم مطالبات فوتبال زنان، داوران، مدارس فوتبال و ... مورد بررسی و دقت قرار بگیرد که افاقه نکرد و موارد را به هیات رئیسه و رئیس فدراسیون منتقل کردیم. حبیبالله شیرازی هم استعفا کرد و احمدرضا براتی مسند سرپرستی ریاست را در اختیار داشت و مجمع را برگزار کرد. هیات تهران در این مدت ۶ ماهه موقت هم از قبل بهتر بود، مجمع دموکراتیکی هم برگزار شد و اعلام شد که آرامترین، فنیترین و سالمترین مجمع انتخاباتی برای هیات فوتبال تهران بوده. اداره کل استان و فدراسیون در این انتخابات بیطرف بودهاند و رای مجمع، رای به فوتبال بود. همه کاندیداها صلاحیت داشتند ولی سیدمیرشاد ماجدی با رای مجمع به ریاست رسید. ما اعلام کردیم هر کسی را مجمع تعیین کند، مورد تایید ماست. ماجدی هم ویژگیها و مزیتهای خاص خودش را دارد که جامعتر بوده. او فوتبالیست، مربی، مدیر و سرپرست فوتبال ایران بوده که با استفاده از این امتیازات میتوانند به فوتبال تهران کمک کنند. من انتظارات و ملاحظات را به ایشان گفتهام؛ استعدادیابی، مدارس فوتبال، پیشکسوتان، مسئولیتهای اجتماعی، فوتبال زنان و ... از اهم درخواستهای ما بودهاند. در داوری تهران دیگر چیزی نداریم؛ علیرضا فغانی رفت، منصوری امسال بازنشست است، سیدعلی بازنشست شده، فقط یک امیر عرببراقی را داریم. زشت است رئیس هیات بگوید داوران به من مربوط نیستند! درباره عدم خروج تیمهای تهرانی هم صحبت کردیم و فکر میکنم با حضور ماجدی، این معضلات حل بشوند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار دانا راجع به خروج کشتی تهران از رکود گفت: کشتی یکی از رشتههای المپیکی ماست که همیشه جور ورزش کشور را میکشد. در بازیهای آسیایی اگر کشتی به داد ورزش کشور نرسیده بود رتبه ما ۲ رقمی میشد. باید ببینیم قبلا کشتی تهران چه ظرفیتی داشت. سوریان، دبیر، جدیدی و... کشتی گیرانی بودند که در مسابقات المپیک و جهانی افتخار افرینی میکردند. کشتی تهران در یک دوره زمانی افول داشت. مربیان سازنده از کشتی تهران قهر کردند. هیچ وقت جریان وفاق ملی در استان تهران شکل نگرفت. در دوره مدیریت جدید آیا این نقد وارد است؟ الان همه همراه شدهاند. فلاح، بنا، رضایی، آذرپیرا، یونس امامی و... آمدهاند کمک میکنند که نشان میدهد کشتی تهران در حال رشد است. ۲سال بعد از تغییراتی که در تهران داشتیم استان تهران در المپیاد قهرمان میشود. در چند وزن کشتی گیران تهرانی مازندران را شکست دادند. بعد از اینکه در ۶ وزن اول شدیم و در آزاد و فرنگی نایب قهرمان شدیم، نوشتند دوباره خیزش کشتی تهران شکل گرفت و زنگ خطر برای مازندران به صدا درآمد. این نشان میدهد جریان سازی داشتیم.
جوادی در پاسخ به دیگر پرسش دانا پیرامون توسه زیرساختهای کشتی در تهران، بیان داشت: ورزشگاه هفتم تیر جه بلایی سرش آمده بود؟ الان ۴۰۰ نفر ظرفیت خوابگاهی برایش با کیفیت خوب ایجاد و خود سالن بین المللی شده است. دبیر کمک کرد، از محل اعتبارات خیرین و بیرون از دولت بازسازی شد اما اداره کل هم در برخی شهرستانها سالنها را در اختیار کشتی قرارداد. در شهریار، بهارستان، رودهن دماوند و چندین شهرستان دیگر سالن کشتی داریم. در اختیار هیاتها قراردادیم تا کار قهرمانی کنند که در آینده خودش را نشان میدهد. با جریان تمرینی که زیر نظر فلاح و بنا شکل گرفته، کشتی تهران به روزهای خودش در کشتی آزاد و فرنگی برمیگردد.
وی در خصوص مشکلات ورزش بانوان استان تهران تاکید داشت: در سالهای گذشته به ورزش بانوان کم توجهی شده بود. ایجاد یکی دو ورزشگاه مشکلات را در ورزش بانوان کم میکند. در هانگژو فکر میکنم حدود نیمی از مدالها را دختران کسب کردند. این نشان میدهد علیرغم کمبود ظرفیتهای ورزشی، بیش از آقایان تلاش میکنند و جنگدنگی دارند. بنابراین باید به صورت ویژه توجه کنیم. وزیر ورزش تاکید داشت که حتما در تهران یک ورزشگاه ویژه بانوان داشته باشیم. اگر بتوانیم با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یک ورزشگاه جامع ایجاد کنیم دغدغهها مرتفع میشود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران درباره احتمال جابهجاییاش گفت: من تهرانی هستم و به ورزش استانم عِرق دارم، برنامه ۵ ساله دادهام و فعلا خدمت شما هستم. طوری برنامه ریختیم که با تغییر افراد و جابهجایی، چیزی از قلم نیفتد. درصدد ارزانسازی هر چه بیشتر ورزش برای هماستانیها هستیم و مقابل گرانتر شدن مقاومت کردهایم.
ارسال دیدگاه