به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سراب خبر 'بهزاد فرهادی' سیب زمینی کار شهرستان قروه کشاورز نمونه کشوری استان کردستان است که توانسته با عملکرد 125 تن در هکتار عنوان نمونه ملی را از آن خود کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر ,
همچنین در این مراسم 2 کشاورز دیگر از استان کردستان مورد تقدیر قرار گرفتند.
,
سید عبدالرحمان علوی به عنوان مرغدار نمونه واحد تخمگذار با ظرفیت 80 هزار قطعه از شهرستان سنندج به دلیل مدیریت خوب واحد، ضریب تبدیل دان به تخم مرغ، حضور در کلاس های آموزشی و استفاده از متخصصان و کارشناسان و مشاوران کشاورزی توانست به این عنوان دست یابد و 'شاهرخ عبدالحکیمی' تولید کننده محصول سالم که به تولید توت فرنگی در شهرستان کامیاران مشغول است از دیگر کشاورزان نمونه ملی استان کردستان بود که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفت.
,
گفتنی است استان کردستان با یک میلیون و 110 هزار هکتار زمین زراعی یکی از قطب های کشاورزی کشور محسوب می شود و گندم، سیب زمینی و توت فرنگی از جمله محصولات اصلی کشاورزی در این استان می باشد.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه