اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عزیزی در نشست با گروه‌های فلسطینی حاضر در بیروت:

طوفان‌‎الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست

طوفان‌‎الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در کنار مقاومت حضور دارد، گفت: طوفان‌الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم عزیزی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشست با گروه‌های فلسطینی حاضر در لبنان، گفت: در راستای وظایف پارلمانی مسأله فلسطین را در دستور کار قرار دادیم و هیأت‌هایی را به کشورهای منطقه و اجلاس‌های بین‌المللی پارلمانی اعزام کردیم و جهت همفکری درباره غزه هیأت سه نفره کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز ابتدا به بغداد و سپس به بیروت سفر کرد تا رایزنی‌های پارلمانی را انجام دهد.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم با بیان اینکه امروز غزه عصای موسی است و سحر فرعونیان را باطل می‌کند، بیان کرد: طوفان الاقصی نشان داد گنبد آهنین رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست و متوسلین به مکتب نبی مکرم اسلام (ص) این رژیم را شکست می‌دهند.

وی افزود: اگر جنایات جنگی در غزه متوقف نشود، رژیم صهیونیستی با جامعه یکپارچه اسلامی روبرو خواهد شد و با این شرایط وعده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نمی‌بیند، محقق خواهد شد.

عزیزی ادامه داد: چنانچه دستورات لازم صادر شود آماده حضور در میدان هستیم و از ابتدای طوفان الاقصی هوشمندانه، منطقی و دوراندیشانه حرکت‌های لازم انجام شده و این اساس مقاومت است که به دور از احساسات تصمیمات مهم را اتخاذ می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به جمله‌ای از شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: تهدیدها را باید به فرصت تبدیل کنیم. یک روز فلسطینی‌ها با سنگ در مقابل رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کردید و امروز موشک شلیک می‌کنید و این نتیجه نعمت‌های الهی است. جمهوری اسلامی ایران در کنار مقاومت حضور دارد و پشتیبان اقدامات شماست و پیروزی را قطعی می‌دانیم.

مردم فلسطین تا آخرین نفس از سرزمین و آرمان خود دفاع می‌کنند

حسن حب‌الله، مسئول قضیه فلسطین در حزب الله لبنان نیز در این نشست، گفت: بمباران‌های رژیم صهیونیستی در غزه عامل قتل کودکان و زنان بی دفاع و غیرنظامی شده است و حتماً باید رژیم صهیونیستی محاکمه شود.

علی فیصل نماینده جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین و نایب رئیس مجلس ملی فلسطین، گفت: نشست «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان بعد از نبرد «طوفان الاقصی» با «زیاد نخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بسیار دلگرم کننده بود و نشان دهنده همکاری و همفکری جبهه مقاومت است.

احسان عطایا نماینده جهاد در لبنان و عضو شورای سیاسی جهاد نیز در این جلسه حضور داشت و گفت: حماس برادران و شریک اساسی ما در مسیر مقاومت هستند و مردم فلسطین نیز تا آخرین نفس از سرزمین و آرمان خود دفاع می‌کنند.

مجتبی امانی سفیر ایران در لبنان نیز در این نشست، گفت: قطعاً مردم غزه و حماس این فجایعی که رژیم صهیونیستی عامل آن است را با پیروزی پشت سر می‌گذارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه