اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اطلاعیه تند سرخ‌ها؛

پرسپولیس: رادوشویچ هم پول و جان پرسپولیس را می‌گیرد و هم توهین می‌کند!

پرسپولیس: رادوشویچ هم پول و جان پرسپولیس را می‌گیرد و هم توهین می‌کند!
باشگاه پرسپولیس در پی اظهارات غیرمنصفانه بوژیدار رادوشویچ، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سایت باشگاه پرسپولیس با انتشار اطلاعیه‌ای نوشت: پرداختن به این موضوع واقعا در حوصله این باشگاه نیست و افکار عمومی خود اشراف لازم را نسبت به موضوع دارد. به هر حال وقت اضافه برای بحث و جدل با افراد بر سر موضوعاتی از این دست را نداریم. فقط از باب روشنگری و پاسخ‌گو بودن در محضر هواداران و رسانه‌های محترم، توضیح مختصری ارایه می‌شود.
او هم پول و جان پرسپولیس را می‌گیرد و هم نسبت به آن بی حرمتی می‌کند. آن چه وی از پرسپولیس مطالبه دارد مبتنی بر قوانین و مقررات فوتبال است ولی او خوب می‌داند در واقع برای کاری که انجام نمی‌دهد این مبالغ را که با توجه به مشکلات مالی در حکم شیره جان پرسپولیس است، می‌نوشد.
از سوی دیگر، هنوز برای ما سوال است که چرا قرارداد بازیکنی ذخیره، آن هم در آستانه سن بازنشستگی از فوتبال با روند افزایشی در طی چند سال منعقد شد. همچنین فسخ قرارداد این بازیکن به جهت عدم پرداخت دستمزدش در زمان مدیریت‌های پیشین باشگاه اتفاق افتاده است. مدیریت کنونی از ابتدای امر فقط به دنبال حل و فصل این موضوع بود. توافق با وی برای پرداخت چند مرحله‌ای هم در این راستا صورت گرفت و از سوی رادوشویچ هم قدم مثبتی بود ولی شاید حداقل کاری بود که از نظر اخلاقی باید در قبال پرسپولیس و هوادارانش انجام می‌داد. از همان ابتدا هم نیروهای آشنا به روحیات این بازیکن در باشگاه هشدار می‌دادند وی تلاش خواهد کرد در اولین فرصت موضوع غرامت ۲۰۰ هزار یورویی را فعال کند. با این وجود چاره‌ای هم نبود و راهکاری غیر از این وجود نداشت. حالا هم مشکلات ناشی از تحریم‌های بانکی او را به خواسته و آرزویش رسانده است. از این رو ناراحتی وی را درک نمی‌کنیم. او باید خوشحال باشد که مفت و مسلم و بدون زحمت می‌تواند ۲۰۰ هزار یوروی دیگر از جان پرسپولیس و هوادارانش بکند. حالا نگران قضاوت هواداران پرسپولیس درباره خود است؟ خب باشد. ما که حرف و سخنی نداشتیم. الان هم سخنی نمی‌گفتیم اگر این مسایل را مطرح نمی‌کرد. از گفتن این حرف‌ها هم خوشحال نیستیم. این که هواداران و تحلیلگران در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در این چند روز چه گفتند و چه نوشتند که در کنترل ما نیست. خودش هم می‌داند که نیست. پس چرا این قدر بی‌ادبانه و غیرمنصفانه درباره پرسپولیس سخن می‌گوید برای ما قابل درک نیست.
پرسپولیس از ابتدای توافق حسن نیت خود را نشان داد. او باید هم بگوید مشکل از تحریم‌ها نیست چون جای ما نیست که بداند به خاطر تحریم‌ها به منابع و درآمدهای ارزی خودمان دسترسی نداریم. نمی‌داند یا می‌داند و خودش را به ندانستن می‌زند که این ۶۵۰ هزار دلار با چه جان‌کندنی تهیه و با چه جان کندن و استرس بیشتر منتقل شد. آن وقت برای تاخیری چند روزه به خاطر ۳۵ هزار یورو، غرامت ۲۰۰ هزار یورویی را فعال کرد. در حالی که بازیکنان این جا در زمین مسابقه جان می‌کنند و به خاطر ناعدالتی‌ها در فوتبال نمی‌توانیم حق و حقوق‌شان را به موقع پرداخت کنیم او می‌تواند پایش را روی پایش بیندازد و از این پول لذت ببرد ولی دیگر چرا حرمت پرسپولیس را می‌شکند؟ خب این پول بادآورده و بی زحمت به قدر کافی لذت نمی‌دهد که باید لذت توهین و حاشیه‌سازی برای پرسپولیس هم به آن اضافه شود؟
و اما در باب مسایلی که مطرح شد توضیح چند نکته ضروری است. چه‌طور او می‌گوید رسید جعلی از سوی باشگاه ارایه شده است در حالی که اگر فیفا به این نتیجه رسیده بود باید این ۳۵ هزار یورو را هم به رقم ۴۰۰ هزار یورو اضافه می‌کرد. حکم فیفا خود به تنهایی موید این است که مستندات ما در این باره پذیرفته شد. همچنین هر سندی که از سوی باشگاه ارایه شد، سندی بود که شرکت صرافی در اختیار قرار می‌داد. این شرکت تمام پرداخت‌های دو مرحله اول و مرحله سوم را با موفقیت انجام داده بود. هر مرحله خود به چند بخش تقسیم می‌شد. فقط آخرین ۳۵ هزار دلار به مشکل خورد. سند واریز آن هم برای ما ارسال شد و ما هم برای بوژیدار و وکیلش ارسال کردیم. ما می‌گفتیم واریز شد. وکیل بوژیدار می‌گفت دریافت نشد. وقتی نشستن پول به حساب به تاخیر افتاد و به مشکل برخورد، پرداخت از راه دیگری انجام شد، همین. او تمام ۲۰۰ هزار دلار سوم را هم دریافت کرد. حالا از کدام دروغ و طلب ناگرفته سخن به میان آمده است؟ حکم فیفا هم موید همین نکته است. ما واقعا توقع داشتیم با توجه به دریافت‌های قبلی، این بازیکن نسبت به دریافت غرامت کوتاه بیاید. حالا نخواسته کوتاه بیاید و باز هم ما حرفی نزدیم ولی دیگر این توهین و افترا قابل قبول نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه