logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیسی در بدو ورود به سنندج:

زمینه کار و تلاش در سایه امنیت و انسجام در کردستان فراهم است

زمینه کار و تلاش در سایه امنیت و انسجام در کردستان فراهم است
رییس جمهور گفت: در کردستان وحدت و انسجام داریم و در سایه امنیت و انسجام زمینه کار و تلاش برای کردستان مهیا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح پنج‌شنبه در بدو ورود به فرودگاه سنندج در مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌ها اظهار داشت: خرسندم از اینکه امروز در سنندج و کردستان استان و فرهنگ، استان وفاداری به انقلاب شکوهمند انقلاب و استان پایمردی، ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمنان و استان سرافرازان، ایثارگران و شهدا و چهره‌های مفاخر و ماندگار هستم.

وی افزود: به همه خانواده شهدا و ایثارگران ادای احترام می‌کنم و به ارواح مطهر شهدا درود می‌فرستم، بزرگانی که امنیت استان مرهون تلاش آنهاست و مردان و زنانی که کردستان را حفظ کردند و از لوث گروهک‌ها پاکسازی کردند.

رئیس جمهور افزود: امروز در کردستان امنیت و وحدت و انسجام داریم و این امنیت و وحدت زمینه‌ساز توسعه‌یافتگی کردستان است.

رئیس جمهور افزود: در دور اول سفر ضرورت‌های استان را شناسایی کردیم و کارهایی در جای جای استان آغاز شد و می‌توانیم به مردم اعلام کنیم که به تلاش‌ها دست توانای جوانان شما و مدیران باکفایت استان به ثمر نشسته و بخشی هم در دست اجراست که گزارشاتی دارم.

وی گفت: سفر دور دوم، پیگیری مصوبات دور اول است و هم مواردی که در این سفر جز اولویت‌هاست و باید حتما برای کردستان انجام شود، پیگیری می‌شود.

رئیسی افزود: قبلا هم اعلام کرده‌ام سفرهای من به استان‌ها تابعی از آنچه هست که باید در آن استان انجام شود، باید به میزانی سفر کرد که مطمئن شد کارها به ثمر نشسته است که الحمدالله پیگیری‌های استاندار و کارهای مدیران و مسوولان محلی، نماینده رهبری در استان، نمایندگان استان، همه و همه این همه تلاش و دلسوزی دغدغه‌مندی و در کنار مردم بودن بسیاری از کارها را تسهیل می‌کند.

وی گفت: امروز آمده‌ایم در استان و برخی از شهرها حضور داشته باشیم، از طرح‌ها بازدید کنیم و نشستی با مدیران استان برای یک گام بلند در جهت توسعه‌یافتگی استان و رفع مشکلات مردم که مردمی خوب و متدین و پایبند به اصول انقلاب اسلامی بوده و هستند،برداریم.

افتتاح راه‌آهن همدان سنندج، دیدار با اقشار مختلف مردم در دو شهر سنندج و بانه، افتتاح فرودگاه سقز، افتتاح راه آهن همدان سنندج، بهره‌برداری از سد چراغ ویس سقز و پایاب سد گاران مریوان، مسکن ملی، دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، و شرکت در جلسه شورای اداری، شورای توسعه، دیدار با علما و برگزاری نشست خبری پایان سفر از مهم‌ترین برنامه‌های رئیس ‌جمهور در سفر دو روزه به استان کردستان است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه