logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در نامه‌ای خطاب به صحرایی؛

دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان هم خواستار رتبه بندی شدند

دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان هم خواستار رتبه بندی شدند
دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بهره مندی از مزایای رتبه بندی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛، انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان با ارسال نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار تأثیر ابلاغ آن دسته از دانشجومعلمان ورودی سال‌های ۹۸ و ۹۹ که سال گذشته در مدارس حضور یافته و تدریس کردند جهت بهره‌مندی از امتیاز رتبه‌بندی شدند که «صحرایی» با این درخواست موافقت و دستورات لازم را صادر کرد.

در متن این نامه خطاب به صحرایی وزیر آموزش و پرورش آمده است: «سال گذشته، نظام آموزش و پرورش کشور با بازنشستگی تعداد زیادی از همکاران مواجه شد، از این رو این وزارتخانه با همکاری دانشگاه فرهنگیان، به‌منظور کیفیت بخشی به کلاس‌های درس در مدارس سراسر کشور، تصمیم به استفاده از ظرفیت‌های دانشجومعلمان ورودی سال ۱۳۹۸ دانشگاه فرهنگیان گرفت؛ دانشجومعلمانی که در شرایط سخت سال گذشته، ضمن آن‌که خود دانشجو بودند در کمال همدلی و همکاری در کلاس‌های درس حضور یافته تا دانش‌آموزان بتوانند در شرایطی برابر دروس خود را فراگیرند».

در ادامه این نامه نیز آمده است: «با توجه به اقدامات حمایتی شما از این دانشجومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان به نمایندگی از دانش‌آموختگان دانشگاه و دانشجومعلمان ورودی ۹۸ و همچنین ۹۹ تقاضا دارد تا ابلاغ آن دسته از دانشجو معلمانی را که در کلاس‌های درس تدریس کرده‌اند، در رتبه‌بندی تأثیر داده شود تا ضمن تقدیر از تلاش‌ها و مجاهدت‌های ایشان، امکان بهره‌مندی از امتیاز این ابلاغ در طرح رتبه‌مندی معلمان برای آنان فراهم شد».

در پی این درخواست انجمن دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان، روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که وزیر آموزش و پرورش دستور اعمال امتیاز در رتبه‌بندی دانشجو معلمان ورودی ۹۹ و ۹۸ دانشگاه فرهنگیان که پیش از فارغ التحصیلی به کلاس درس رفته‌اند را صادر و از معاونت توسعه و پشتیبانی خواسته تا راهکارهای اجرایی شدن آن را احصاء کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه