logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وزیر راه‌ و شهرسازی اعلام کرد:

اضافه شدن تعداد قابل توجهی هواپیما تا پایان دولت به ناوگان هوایی

اضافه شدن تعداد قابل توجهی هواپیما تا پایان دولت به ناوگان هوایی
وزیر راه‌ و شهرسازی با بیان اینکه هرماه تعدادی هواپیما خریداری می‌شود، گفت: تعداد قابل توجهی هواپیما تا پایان دولت سیزدهم به ناوگان حمل‌ونقل هوایی اضافه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش امروز در حاشیه مراسم افتتاح ترمینال جدید فرودگاه بین‌المللی کیش، ساخت این پایانه با چنین ابعادی را یکی از ضرورت‌های منطقه دانست و گفت: ارزش روز این پروژه حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان بوده و به عنوان یکی از نمادهای توسعه منطقه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد یکی از فرصت‌های اصلی سرمایه‌گذاری است، افزود: در راستای سیاست توسعه زیرساخت‌های فرودگاهی برای تکمیل این خدمات باید ترمینال بار نیز احداث شود و تعداد پروازها برای دسترسی راحت‌تر در جزیره کیش افزایش یابد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با توجه به اینکه جزیره کیش قرار است نقش سرمایه‌گذاری را در کشور ایفا کند، باید زیرساخت‌ها را برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی از طریق این جزیره فراهم کنیم.

بذرپاش در ادامه به توسعه زیرساخت‌ها در بخش حمل‌ونقل دریایی جزیره کیش اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود بنادر مهم و راهبردی در استان هرمزگان و جابه‌جایی حجم بالای کالاها از این بنادر، توسعه زیرساخت‌های بندری استان هرمزگان در دستور کار قرار دارد.

وی تاکید کرد: همچنین اتصال به شمال کشور از طریق خطوط ریلی که زنجیره‌های شمال به جنوب را تکمیل می‌کند نیز تقاضای مردم و سایر کشورهای منطقه است و در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.  این‌روزها محور همه اجلاس‌های بین‌المللی مسیرهای ترانزیتی است و ایران با وجود فرصت‌های ترانزیتی ویژه، در مرکز توجه قرار دارد.

تعداد قابل توجهی هواپیما تا پایان دولت سیزدهم به ناوگان حمل‌ونقل هوایی اضافه می‌شود

وزیر راه و شهرسازی همچنین به توسعه ناوگان هوایی اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم‌های ناجوانمردانه در صنعت هوایی کشورمان، تاب‌آوری این صنعت روز به روز در حال افزایش است و توسعه ناوگان نیز از روش‌های مختلف در حال پیگیری است.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم تقریبا هر ماه تعدادی هواپیما خریداری می‌شود، افزود: تا پایان دولت تعداد قابل توجهی هواپیما به ناوگان حمل‌ونقل هوایی کشور اضافه می‌شود.

وی شرایط تردد و خدمات هوایی در جزیره کیش را مناسب دانست و گفت: با توجه به زیرساخت‌های فراهم‌شده در تلاش برای افزایش تعداد پروازهای روزانه در این جزیره هستیم.

هدفگذاری ایجاد ۲۷ شهرک ساحلی در راستای اجرای سیاست‌های توسعه دریامحور

وزیر راه و شهرسازی درباره سیاست‌های کلی توسعه دریامحور ابلاغ‌شده از سوی مقام معظم رهبری، توضیح داد: بخش زیادی از این سند مربوط به وزارت راه و شهرسازی در اقتصاد دریاست و یکی از طرح‌های وزارت راه و شهرسازی در این حوزه هدفگذاری ۲۷ نقطه در کشور برای احداث شهرک ساحلی در قالب طرح «هم‌پیوندی» استان‌ها با اقتصاد دریا است.

بذرپاش ادامه داد: مصوبات لازم این طرح در شورای برنامه‌ریزی چهار استان خوزستان، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان اخذ شده و در شورای‌عالی معماری و شهرسازی نیز ظرف ماه‌های آینده به نتیجه می‌رسد.

وی طرح «هم‌پیوندی» استان‌ها با اقتصاد دریا را یکی از طرح‌های بزرگ و راهبردی کشور دانست که زمینه جمعیت پذیری را در کشور افرایش می‌دهد و گفت: این شهرها، شهرهای مولد در همه صنایع از جمله کشاورزی و پتروشیمی است و ساخت مسکن در شهرک‌های ساحلی نیز یکی از برنامه‌های جدی وزارت راه و شهرسازی است که با جمعیت پذیری این شهرک‌ها محقق می‌شود.

به گفته بذرپاش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این شهرک‌های ساحلی ظرف دو ماه آینده طی همایشی معرفی خواهد شد.

توافق با سازمان مناطق آزاد برای ساخت مسکن در این مناطق

وزیر راه و شهرسازی درباره ساخت مسکن در مناطق آزاد نیز گفت: این موضوع با توجه به زیرساخت مناسب مناطق آزاد از لحاظ زمین و نیازی که وجود دارد، در شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسیده است.

بذرپاش تاکید کرد: به زودی طی توافق با شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی،  عملیات ساخت واحدهای مسکونی در این مناطق، در قالب نهضت ملی مسکن و با رعایت الگوهای حاکم بر مناطق آزاد آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه