logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حضور مدیرعامل آبفای استان تهران در سومین قرارگاه رسانه:

ثبت روز ۱۳ اسفندماه به عنوان روز ملی آب/ اردکانی: اولویت برای پایداری آب مدیریت مصرف است

ثبت روز ۱۳ اسفندماه به عنوان روز ملی آب/ اردکانی: اولویت برای پایداری آب مدیریت مصرف است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: برای تامین و توزیع آب هر اقدامی که ممکن بود، انجام دادیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در سومین قرارگاه رسانه آبفای استان تهران اظهار داشت: مطابق داده‌های ثبت‌شده و تجربیات پیشین، دوره‌های خشکسالی در استان تهران دوساله بوده و سپس چند سال ترسالی در این استان ثبت شده است، اما امسال شاهد سومین خشکسالی پیاپی را در استان تهران هستیم و رژیم خشکسالی این استان تغییر یافته است.

اردکانی با اشاره به این‌که ۷۵ درصد آب شرب استان تهران از منابع پشت سد تأمین می‌شود، افزود: استان‌هایی مانند تهران که بخش عمده‌ای از تأمین آب شرب‌شان وابسته به آب سطحی است، در خشکسالی‌ها آسیب‌پذیری بیشتر دارند.

وی افزود: با شروع سالی آبی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حجم ذخایر سدهای پنجگانه استان تهران ۵۷ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کسری داشته و این در حالی است که اکنون با گذشت دو ماه از پاییز، بارش‌ها شروع نشده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این‌که برای تأمین و توزیع آب در استان تهران هر اقدامی که ممکن بود انجام دادیم و اکنون نوبت مدیریت مصرف است، افزود: مدیریت مصرف دارای سه رکن قانونی، ابزاری و فرهنگی است که فعالیت در حوزه فرهنگی ظرفیت‌های بالایی دارد و این وظیفه روابط عمومی‌هاست که ظرفیت‌های جدید را شناسایی کنند.

اردکانی ادامه داد: علی‌رغم این‌که امسال شاهد افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان آب در استان تهران بودیم اما مردم تهران ۶۲ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کمتر مصرف کردند که از این میزان ،۲۰ میلیون مترمکعب آن مربوط به مشارکت‌های مردمی و مدیریت مصرف آنان بوده است.

وی تاکید کرد: این‌که با مدیریت فشار و مدیریت توزیع، تلاش کنیم که مردم آب کمتری مصرف کنند نیاز سرکوب شده در جامعه ایجاد خواهد شد، باید تلاش کنیم تا با آموزش مردم و تغییر فرهنگ در جامعه، شاهد مشارکت خودجوش و مداوم مردم در مدیریت مصرف آب باشیم.

مدیرعامل آبفای استان تهران در سومین قرارگاه رسانه که با حضور تمامی مدیران روابط‌عمومی‌های ستادی و زیرمجموعه این شرکت برگزار می‌شود، بر آموزش‌محوری تمامی فعالیت‌های فرهنگی روابط‌عمومی‌های این شرکت تاکید کرد و افزود: زمانی اقدامات ما در حوزه فرهنگ‌سازی اثر بخش خواهد بود که با آموزش همراه باشد.

اردکانی به راز خوش‌خلقی رسول اکرم در اثرگذاری پیامش در میان اعراب ۱۴۰۰ سال پیش اشاره کرد و به روابط‌عمومی‌های این شرکت تاکید کرد: در پیام‌ها و شعارهایتان بعد تشویقی را به بعد تنبیهی ترجیح دهید و با انتشار اخبار امید بخش، روح امید و انگیزه را در جامعه تزریق کنید.

ثبت روز ۱۳ اسفندماه به عنوان روز ملی آب

محمدحسین رنجبران، مدیرکل روابط‌عمومی شرکت مدیریت منابع آب کشور در سومین قرارگاه رسانه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران از ثبت قریب الوقوع روز ۱۳ اسفندماه به عنوان روز ملی آب در ایران خبر داد.

وی این اقدام وزیر نیرو را فرصتی مغتنم برای مجموعه صنعت آب و آبفای کشور عنوان کرد و افزود: ثبت این روز در اسفندماه فرصت مناسبی برای اقدامات فرهنگی و رسانه‌ای خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه