اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش دانا از نشست هفته بسیج سپاه تهران؛

سردار حسن زاده: ۵۰ هزار بسیجی در رزمایش «الی بیت‌المقدس» رژه حماسی می‌روند

سردار حسن زاده: ۵۰ هزار بسیجی در رزمایش «الی بیت‌المقدس» رژه حماسی می‌روند
امروز دوشنبه ۲۹ آبان‌ماه 1402 نشست اعلام برنامه هفته بسیج با حضور سردار حسن زاده فرمانده سپاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، امروز دو شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ نسشت هفته بسیج با حضور سردار حسن زاده در سپاه تهران برگزار شد. فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، در این نشست خبری با موضوع «هفته بسیج و رزمایش بزرگ و حماسی الی بیت‌المقدس» اظهار کرد: بسیج یکی از معجزات انقلاب اسلامی است، بسیج توسط حضرت امام خمینی (ره) در روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی و به دستور ایشان شکل گرفت و از همان موقع در فرمایشات امام گستردگی و آرمانی بودن بسیج را شاهد هستیم.

گزارش تصویری/ نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سپاه تهران بزرگ

بسیج یکی از بزرگ‌ترین تشکیلات مردم نهاد جهان است

وی گفت: از یک منظر وقتی به بسیج نگاه می‌کنیم، بسیج یکی از بزرگ‌ترین تشکیلات مردم جهان است، از جهت دیگر بسیج مکتبی‌ترین نیروی جهادی و مردمی محسوب می‌شود، از طرف دیگر بسیج پرمخاطب‌ترین نهاد در کشور است، بسیج یعنی مردمی‌بودن و مردمی رفتارکردن، بسیج یعنی حمایت دائمی از جریان‌های مردمی و دفاع مستمر از مظلوم.

سردار حسن‌زاده ادامه داد: از زاویه دیگر باید به بسیج به‌عنوان یک تفکر و به‌عنوان یک حقیقت جاری و فرهنگ نگاه کرد، تفکر بسیجی مرز ندارد، تفکر بسیجی همه مردم و جوانان و فعالان اجتماعی را در سراسر کشور شامل می‌شود؛ نتایج تفکر بسیج در همه عرصه‌ها قابل‌مشاهده است.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ بیان کرد: تفکر بسیجی یعنی تفکر ایثار و فداکاری در همه عرصه‌های دفاعی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و دیگر عرصه‌ها؛ امروز وقتی به مأموریت‌های بسیج نگاه می‌کنیم، می‌بینیم او متناسب با آرمان‌خواهی، خود را با هر مکان و زمانی وقف می‌دهد، در هر دهه‌ای در عرصه‌های سخت انقلاب اسلامی حاضر می‌شود، مانند عرصه امدادرسانی در سیل، زلزله و دوران کرونا و ...

۱۲۰۰ هسته علمی بسیج برای نوجوانان در حال فعالیت هستند

وی بیان کرد: در دو سال گذشته بسیج محورهایی را بر اساس اسناد بالادستی مانند بیانیه گام دوم و سند اعتلای بسیج اجرایی کرد که بر همین اساس به محورهای اصلی اشاره می‌کنیم؛ یکی از محورها توجه به بسیج نوجوانان است؛ بسیج به‌صورت خاص به عرصه علمی توجه دارد؛ ورود بسیج به عرصه علمی با ایجاد ۸۶ پایگاه و ۱۲۰۰ هسته علمی و برپایی چندین مرکز رشد در تهران برای حضور نوجوانان و جوانان نمونه‌هایی از فعالیت علمی بسیج با تأکید بر حضور جونان و نوجوانان است.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران (ص) بزرگ افزود: محور دیگر، محور سازندگی و محرومیت‌زدایی است؛ در تهران بزرگ بالغ بر ۳ هزار گروه جهادی بسیجی به‌صورت بومی و یا جغرافیا محور فعال در موضوعاتی مثل ساخت منازل محروم، ساخت مدارس، درمانگاه‌ها و مسئله آب‌رسانی مشغول به فعالیت هستند و قرارگاه‌هایی در این زمینه مانند قرارگاه شهید اسداللهی و قرارگاه محمد رسول‌الله در این محور اقدامات خود را توسعه داده‌اند.

سردار حسن‌زاده یادآور شد: یکی از برنامه‌های بسیج در سطح تهران، بحث محله محوری و محله اسلامی باهدف مشارکت‌دادن مردم در اداره محل خودشان است که این طرح پس از طی‌کردن مراحل کارشناسی و پژوهشی از چند ماه قبل در حال اجرایی‌شدن است.

کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت

وی ابراز کرد: کنگره ملی ۲۴ هزار شهید پایتخت از دیگر محورها و برنامه‌های بسیج در پایتخت است که در جهت تجلیل از خانواده شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود، بسیج در جهت تبیین و روشنگری نیز تلاش‌هایی مانند طرح شهید دیالمه داشته است، جهاد تبیین یعنی مردم را باسابقه انقلاب اسلامی آشناکردن، یعنی توجه دادن مردم به پیشرفت‌های انقلاب اسلامی.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با بیان آنکه بخش عمده‌ای از تفکر بسیج در عرصه مقاومت قابل‌مشاهده است، عنوان کرد: تفکر بسیج یعنی تفکر مقاومت، پیروزی‌ها و موفقیت‌های اخیر در جبهه مقاومت تبلور نور بسیج است، امروز مردم تفکر بسیج را پذیرفتند و به‌عنوان راهبرد خود در پیش گرفته‌اند.

سردار حسن‌زاده گفت: آشناکردن ملت با استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی مطلب بسیار با اهمیتی است، امروز این اتفاق در مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها و در حوزه‌های علمیه و دیگر مکان‌ها در حال رخ‌دادن است.

وی تأکید کرد: امروز با مقاومت مردم فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی برای نسل جوان ما روشن شد، چقدر باید تلاش می‌کردیم تا نشان دهیم رژیم صهیونیستی یک رژیم کودک کش و جنایت‌کار است، اما امروز همه کودکان، جوانان و دانش‌آموزان ما با چهره بدون روتوش آنان آشنا شدند.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ تصریح کرد: وقتی رژیم صهیونیستی دستش از مقابله با گروه‌های مقاومت کوتاه فلسطینی کوتاه می‌شود همه اقدامات خود را به کشتار مردم محدود می‌کند که خود این بیانگر پیروزی مردم و مقاومت است.

رزمایش بزرگ «الی بیت‌المقدس» در خیابان انقلاب تهران

سردار حسن‌زاده دررابطه‌با برنامه‌های هفته بسیج در پایتخت بیان کرد: در هفته بسیج هزاران فعالیت در تهران مانند برپایی میزهای خدمت و فعالیت‌های جهادی و محرومیت‌زدایی برنامه‌ریزی شده است که یکی از مهم‌ترین برنامه‌های امسال بسیج که با اتفاقات در فلسطین تقارن دارد، رزمایش بزرگ حماسی «الی بیت‌المقدس» در پایتخت در خیابان انقلاب با حضور جمعیت ۵۰ هزارنفری بسیجیان در همه سطوح است.

وی با بیان آنکه این رزمایش روز جمعه ۳ آذرماه برگزار می‌شود، تأکید کرد: مهم‌ترین پیام این رزمایش آن است که مردم مظلوم فلسطین تنها نیستند و جمهوری اسلامی ایران به‌صورت تمام‌عیار از فلسطین حمایت می‌کند؛ امیدواریم هرچه زودتر شاهد پیروزی نهایی مردم مظلوم فلسطین باشیم.
 

در پایان این نشست از پوستر «رزمایش حماسی الی بیت‌المقدس» توسط فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ رونمایی شد.

 

گزارش تصویری/ نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سپاه تهران بزرگ

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه