logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

ترس از تشدید تنش با حزب‌الله، مشاور بایدن را به اراضی اشغالی کشاند

ترس از تشدید تنش با حزب‌الله، مشاور بایدن را به اراضی اشغالی کشاند
«آموس هوکشتاین» مشاور ارشد رئیس‌جمهور آمریکا امروز (دوشنبه) به اراضی اشغالی سفر کرده تا با مقامات صهیونیستی گفت‌وگویی برای جلوگیری از وقوع جنگ میان این رژیم و لبنان داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مقامات آمریکایی به پایگاه خبری آکسیوس گفته‌اند نگرانی زیادی در کاخ سفید در رابطه با تنش‌ها در شمال فلسطین اشغالی وجود دارد و تشدید تنش میان رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان ممکن است به درگیری منطقه‌ای منجر شود.

به نوشته این پایگاه خبری برخی از اعضای دولت بایدن از این نگران هستند که رژیم صهیونیستی درحال تحریک حزب‌الله و ایجاد زمینه برای درگیری بزرگ‌تر در منطقه است که ممکن است پای آمریکا و دیگر کشورها را به آن بکشد. مقامات صهیونیستی البته این ادعا را به طور کامل تکذیب کرده‌اند.

یک مقام صهیونیستی خبر داده هوکشتاین به اراضی اشغالی سفر کرده و قرار است دیداری با «یوآو گالانت» وزیر جنگ، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش و «تزاخی هانگبی» رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی داشته باشد. کاخ سفید اما تا این لحظه در رابطه با خبر آکسیوس اظهارنظر نکرده است.

همزمان با عملیات طوفان‌الاقصی از سوی مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی، مرزهای لبنان و سرزمین‌های اشغالی نیز طی روزهای اخیر شاهد تبادل آتش میان ارتش رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان بوده‌ا ست.

رسانه‌های عبری در این باره گزارش داده‌اند که از زمان آغاز نبرد طوفان‌الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چند افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیروهای اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرک‌نشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرک‌نشینان هم به صورت داوطلبانه شهرک‌ها را ترک کردند و بیشتر شهرک‌های شمالی در حال حاضر خالی شده و فقط سربازان اسرائیلی در آنجا مستقر هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه