logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در نشست خبری پس از شکست مقابل ازبکستان؛

قلعه‌نویی: استفاده از تفکر کی‌روش؟ جالب نیست/ رضائیان: یک نیمه ما خوب بودیم و یک نیمه ازبکستان!

قلعه‌نویی: استفاده از تفکر کی‌روش؟ جالب نیست/ رضائیان: یک نیمه ما خوب بودیم و یک نیمه ازبکستان!
سرمربی و مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در نشست خبری پس از تساوی با تیم ملی ازبکستان شرکت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر قلعه‌نویی پس از تساوی ۲ - ۲ تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل ازبکستان در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا اظهار داشت: به فوتبال آسیا در بخش مسابقات جام جهانی‌اش تبریک می‌گویم و همچنین به تیم ملی ازبکستان و سرمربی آنها. بازی به لحاظ کیفیت و گل‌های رد و بدل شده خوب بود.

وی افزود: بازیکنان ما فکر کردند بازی تمام شده است و فوتبال را یک نیمه دیدند، در صورتی که بازیکنان ازبکستان در نیمه دوم با قلب‌شان بازی کردند و دلیل به تساوی رسیدن بازی همین بود. ما روی زمین راه رفتیم و آنها با قلب‌شان بازی کردند.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان بار دیگر با اشاره به کیفیت بازی تیمش مقابل ازبکستان تصریح کرد: باز هم تبریک می‌گویم، بازی بسیار زیبا بود. تماشاگرانی که داخل ورزشگاه بودند و آنهایی که از تلویزیون بازی را دیدند، لذت بردند. این بازی درس بزرگی برای ما بود، چون فوتبال مثل زندگی است، اول تمرین داده و سپس درس می‌دهد. ما از این بازی درس بزرگی برای جام ملت‌های آسیا گرفتیم که نام‌ها در زمین بازی نمی‌کنند و تیمی برنده است که با قلبش بازی کند.

قلعه‌نویی در پاسخ به این پرسش که در دو دوره‌ای که هدایت تیم ملی را برعهده داشته، کدام تیم قوی‌تر بوده است، گفت: من دو بار سرمربی تیم ملی شدم و هر دو بار شرایط تیم ملی از نظر بازیکن خوب بوده است.

وی در واکنش به سؤالی مبنی بر اینکه راه و روش کارلوس کی‌روش را در تیم ملی پیش می‌برد یا امضای خودش را دارد، گفت: اولاً کی‌روش مربی بسیار بزرگی است و برای فوتبال ما خیلی زحمت کشیده. این سؤال برای منی که ۲۲ سال است مربیگری می‌کنم، جالب نیست. من هم دو بار سرمربی تیم ملی بودم و کلی در ایران جام دارم و در زمان بازیگری خودم قهرمان آسیا شدم و بازیکن تیم ملی بودم. سؤال شما را فنی جواب می‌دهم. آنهایی که سبک نو مربیگری من را می‌شناسند، می‌دانند فلسفه بازی هجومی دارم. آمار مربیگری تیم‌های قبلی‌ام هست و تقریباً بیشترین گل زده و رقابت آقای گلی برای تیم من بوده است. ما چون تا جام ملت‌های آسیا زمان کمی داریم باید با همین بازیکنان جلو برویم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم، چون از زمانی که آمده‌ام با کیفیت بالایی بازی می‌کنند. اگر این بازی را می‌بردیم دهمین برد ما می‌شد و این رکورد من شکست!

رامین رضاییان بعد از تساوی ۲ - ۲ ایران مقابل ازبکستان در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا اظهار داشت: جا دارد به دو تیم تبریک بگویم. نیمه اول را به ایران به خاطر بازی خوبش تبریک می‌گویم، نیمه‌ای که کامل در اختیار ما بود و چه فوتبالی که بازی نکردیم، اما افسوس که در نیمه دوم هماهنگی و ریتم بازی را از دست دادیم و گل بدی خوردیم. وقتی این همه هوادار به ورزشگاه می‌آید، تأثیرگذار خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازی مثل ایران می‌ماند که ۷۰ هزار تماشاگر به ورزشگاه می‌آید و تأثیرگذار می‌شود. ریتم بازی در نیمه دوم از دست‌مان در رفت و ازبکستان توانست به گل دوم برسد. ما یک نیمه خوبی داشتیم و یک نیمه نیز برای ازبکستان بود. در کل فکر می‌کنم نتیجه بازی عادلانه بود.

مدافع - هافبک تیم ملی ایران درباره اینکه چرا او و برخی از بازیکنان عصبی بازی می‌کردند، گفت: ما فوتبالیست‌های ایرانی وقتی بازی می‌کنیم با غیرت و تمام وجود بازی می‌کنیم. در طول بازی به خاطر ضربه‌ای که خوردم و اینکه بازیکن حریف حرکتی کرد که از شرایط روحی و روانی دور شدم و آن رفتار را داشتم. فوتبال زیبایی که دیدید در نهایت با مساوی تمام شد و اتفاقاتی که دیدید جزو فوتبال است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه