اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طبق جدیدترین نتایج نظرسنجی

گانتس حتی در میان طرفداران حزب لیکود از نتانیاهو محبوب‌تر است

گانتس حتی در میان طرفداران حزب لیکود از نتانیاهو محبوب‌تر است
نتایج یک نظرسنجی حاکی از افزایش محبوبیت بنی گانتس در مقایسه با بنیامین نتانیاهو و سقوط حزب صهیونیسم دینی پایین‌تر از حدنصاب انتخاباتی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نتایج نظرسنجی که روزنامه عبری زبان «معاریو» منتشر کرد، حاکی از افزایش محبوبیت بنی گانتس، رئیس حزب «اردوگاه اصلی» و عضو کابینه جنگ و برتری چشمگیر آن بر حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی است، اما شگفت‌آور این است که حزب راست افراطی و نژادپرست «صهیونیسم دینی» به ریاست بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به پایین‌تر از حدنصاب انتخاباتی سقوط کرد.

به نقل از سایت خبری «عرب۴۸»، بر اساس نتایج این نظرسنجی، در صورتی که الآن انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برگزار شود، احزاب اپوزیسیون از جمله «اردوگاه اصلی» همراه با احزاب عرب حاضر در این پارلمان ۷۹ کرسی و احزاب ائتلاف فعلی ۴۱ کرسی را به  دست خواهند آورد.

به نوشته روزنامه معاریو، در صورتی که انتخابات کنست اکنون برگزار شود، نتایج این انتخابات به شکل زیر خواهد بود:

«اردوگاه اصلی» با افزایش یک کرسی نسبت به هفته گذشته ۴۳ کرسی را به دست خواهد آورد، همین‌طور حزب لیکود با یک کرسی بیشتر ۱۸ کرسی را به دست خواهد آورد، اما حزب «یش عتید» با از دست دادن یک کرسی، ۱۳ کرسی خواهد داشت.

تعداد کرسی‌های حزب «شاس» از هشت به ۹ افزایش خواهد یافت، اما حزب «اسرائیل بیتنو» همان هشت کرسی خود و حزب «یهدوت هتوراة» نیز همان هفت کرسی خود را حفظ خواهند کرد، کرسی‌های حزب افراطی و فاشیست «عوتسما یهودیت» از شش به هفت و کرسی‌های حزب «مرتز» از چهار به پنج افزایش خواهند یافت و جبهه عربی تغییر و فهرست مشترک هر کدام پنج کرسی به دست خواهند آورد.

با توجه به اینکه در چنین نظرسنجی‌هایی جامعه عرب ساکن اراضی اشغالی مورد بررسی قرار نمی‌گیرند، حزب «صهیونیسم دینی» ۲.۵ درصد آرا (یعنی کمتر از حدنصاب انتخاباتی که ۳.۲۵ درصد است)، حزب کار ۲.۲ درصد و حزب «تجمع» ۱.۳ درصد آرا را به دست آوردند.

گانتس از نظر مناسب بودن برای سمت نخست‌وزیری از نتانیاهو پیشی گرفت و ۵۲ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گانتس را برای قرار گرفتن در این سمت مناسب‌تر دانستند، در مقابل ۲۱ درصد شرکت‌کنندگان نتانیاهو را ترجیح دادند. همچنین این نظرسنجی حاکی از کاهش محبوبیت نتانیاهو در سایه جنگ علیه غزه حتی در میان رای‌دهندگان حزب لیکود است،‌ به این شکل که ۲۶ درصد از آنها باز هم گانتس را برای نخست‌وزیری مناسب‌تر دانستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه