اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازدید رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از پشت صحنه «احمد»

بازدید رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از پشت صحنه «احمد»
مهرداد باقری از پشت صحنه فیلم سینمایی «احمد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روابط عمومی موسسه تصویر شهر، در اولین روزهای فیلمبرداری فیلم سینمایی «احمد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی و تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد، مهرداد باقری رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از پشت صحنه این اثر که خود را برای چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر آماده می‌کند، بازدید کرد.

در این بازدید که با فیلمبرداری صحنه‌های کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان زلزله با حضور تعداد زیادی هنرور در جلوی دوربین همراه بود، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از تلاش عوامل سازنده برای تولید این اثر تشکر و قدردانی کرد.

وی در دیدار با سازندگان این فیلم سینمایی عنوان کرد: بعد از سال‌ها شاهد ساخت اثری سینمایی در ژانر حادثه‌ای هستیم که برای اولین بار به روایت ۱۸ ساعت ابتدایی حادثه تراژیک زلزله بم و اقدامی قهرمانانه در این اتفاق غم‌بار می‌پردازد.

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: شاید در ٢٠ سال گذشته آثاری به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این حادثه دلخراش پرداخته باشند، اما فیلم سینمایی «احمد» با نگاهی تازه و زاویه دید منحصر به فرد مبتنی بر مردم‌محوری به روایت قصه‌ای ناگفته از این اتفاق هولناک می‌پردازد و همین موضوع ما را مجاب کرد تا به این پروژه ورود کنیم.

باقری در پایان مطرح کرد: امیدواریم همزمان با بیستمین سالگرد این تراژدی ملی، اثری قابل قبول به جشنواره فیلم فجر ارایه شود تا دین خود را به این مردم دوست داشتنی و همه قهرمانانی که از جان خود برای آبادانی ایران عزیز مایه گذاشتند و تلاش کردند، ادا کنیم. سیاست ما حمایت از تولید در سینما و بازنمایی مردمی از جامعه ایرانی و قهرمانان ملی است.

در این بازدید حمیدرضا جعفریان رییس سازمان سینمایی سوره، محمد ساسان مدیر مرکز تولیدات سینمایی سوره و مریم پیرکاری مدیرعامل موسسه تصویر شهر حاضر بودند.

«احمد» سومین ساخته سینمایی امیرعباس ربیعی، محصول مشترک سازمان سینمایی سوره حوزه هنری و موسسه تصویرشهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است که این روزها مراحل تولید خود را سپری می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه