اخبار داغ
  1. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  2. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  3. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  4. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  5. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟
  6. تراکتور بر رده بیست‌ویک آسیا/ صدرنشین ایران؛ برترین تیم ایرانی جهان
  7. هفته سرنوشت‌ساز فوتبال ملی؛ در انتظار معرفی سرمربی تیم فوتبال امید
  8. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  9. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  10. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  11. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  12. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  13. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  14. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  15. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  16. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  17. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  18. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  19. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  20. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست

بیگی نژاد در گفتگو با دانا:

افزایش حقوق کارمندان در لایحه بودجه به‌خودی‌خود تورم‌زا نیست

افزایش حقوق کارمندان در لایحه بودجه به‌خودی‌خود تورم‌زا نیست
نایب‌ رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به میزان افزایش حقوق گفت: افزایش حقوق کارمندان در لایحه بودجه به‌ خودی‌خود تورم‌زا نیست و با تأمین منابع تکمیلی امکان افزایش آن وجود دارد.

هادی بیگی نژاد، نایب‌ رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره لایحه بودجه سال جدید و افزایش ۱۸ درصدی حقوق‌ها توسط دولت با اشاره به اینکه افزایش حقوق‌ها برخلاف ادعاهای مطرح شده، به خودی خود تورم‌ زا نخواهد بود، گفت: دولت حقوق‌ها را به حدی که قادر است افزایش می‌دهد و اگر بخواهد بیش از این میزان باشد، باید اقدام به چاپ پول کند.

افزایش حقوق کارمندان در لایحه بودجه به‌خودی‌خود تورم‌زا نیست

وی ادامه داد: چاپ پول بدون پشتیبان تورم را به همراه دارد و این افزایش در حقوق تنها به‌منظور پرداخت حقوق‌ است، پس تورم‌زا نیست.

بیگی نژاد بیان کرد: درصورتی‌که مجلس متوجه منابع مالی جدید برای افزایش بیشتر حقوق شود، در کمیسیون تلفیق این امر را جبران خواهند کرد.

وی تأکید نمود: افزایش ۱۸ درصدی حقوق‌ها، با توجه به تورم موجود، کم است، اما افزایش بیشتر حقوق‌ها به شرط امکان‌سنجی منابع جدید قابل انجام خواهد بود.

لزوم تامین منابع جدید در راستای افزایش حقوق متناسب با تورم

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: ممکن است دولت بگوید در حال حاضر منابع جدیدی برای افزایش حقوق ندارد، اما این سؤال پیش می‌آید که در آینده ۲ تا ۳ ساله چگونه قصد دارد منابع لازم را تأمین کند؟

وی پاسخ داد: به‌عبارت‌دیگر، دولت باید منابع بالقوه را فعال کند، به‌عنوان‌مثال، شرکت‌های پتروشیمی شهید سلیمانی و پالایشگاه مهر خلیج‌فارس که می‌توانند در سال‌های آینده منابع مالی جدیدی را فراهم کنند منابع مالی آنها باید به کمک تأمین مالی این کسری‌ها بیاید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه