logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس شورای اسلامی شهر بناب:

آینده ای برای سران فتنه متصور نیست/۹ دی باعث پیوند دیانت با مردم و وحدت ملت با خدا شد

آینده ای برای سران فتنه متصور نیست/۹ دی باعث پیوند دیانت با مردم و وحدت ملت با خدا شد
رئیس شورای اسلامی شهر بناب گفت: نهم دی در تاریخ انقلاب اسلامی نقط عطفی بوجود آورد که باعث پیوند دیانت با مردم و وحدت ملت با خدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از انعکاس بناب، صبح امروز رئیس شورای اسلامی شهر بناب در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه سیاسی پایگاه اطلاع رسانی انعکاس بناب که به مناسبت فرا رسیدن ۹ دی ترتیب یافته بود با اشاره به عادی جلوه دادن فتنه توسط برخی افراد، گفت: همانطوریکه از معنی کلمه فتنه قابل درک است اینکه امتی با بعضی دیگر اختلاف پیدا کرده و یکدسته از قبول حقیقت امر سرپیچی نموده و آگاهانه به ظلم و منکر اقدام می کنند لذا موضوع فتنه از اصل یک موضوع غیر عادی است و فتنه ۸۸ نیز که نشات گرفته از جاهلیت یک عده خاص بود هرگز موضوع عادی نبوده و اصل جریان آن قصد اختشاش و ناامنی در جامعه داشتند و می خواستند آنچه را که از قبل در اذهان خود داشتند بر کشور تحمیل کنند که بحول و قوه الهی نا کام ماندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به خبرنگار این پایگاه خبری مبنی بر اینکه پیام شما به ساکتین فتنه چه می تواند باشد؟، گفت: بهترین پیام را مردم ایران در نهم دی در برابر فتنه انگیزان اعلام کردند بطوریکه در مقابل قانون شکنان با تمام وجود ایستادگی کرده و مسئولین نظام را ملزم کردند در برابر فتنه گری تعدادی معلوم الحال مقابله کنند . بطوریکه با وحدت و حرکتی با بصیرت و با اراده الهی به پیروزی رسیدند و این پیام مهمی در برابر آنهایی است که قصد فتنه انگیزی دارند.

,

رسول رهبرفام با ارائه تعریفی از ۹ دی افزود: نهم دی در تاریخ انقلاب اسلامی نقطه عطفی بوجود آورد که باعث پیوند دیانت با مردم و وحدت ملت با خدا شد.
وی در عین حال خاطر نشان کرد: ماهیت این رویداد تاریخی برخاسته از روح ایمان و حضور مردمی با بصیرت می باشد و شکل گیری چنین روزهایی نشان دهنده حرکت جامعه به سوی حقانیت است.
رئیس شورای اسلامی شهر بناب در واکنش به برگزاری مراسمات روز دانشجو در برخی دانشگاه های کشور که می خواستند فتنه ۸۸ را دوباره علم کنند، گفت: جریان فتنه سال ۸۸ یک موضوع منسوخ می باشد که گردانندگان آن با شکست تاریخی مواجه شدند . لذا هرگونه حرکت هم راستا با جریان فتنه ۸۸ نیز به هر نحوی که باشد از قبل شکست خورده می باشد و هیچ نتیجه مثبتی را برای آنان نخواهد داشت.

,
,
,

رهبرفام در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر اینکه “دلیل تاکید موکد رهبر انقلاب بر موضوع بصیرت چیست؟”، گفت: مقام معظم رهبری همیشه در بیانات خویش نبود بصیرت را زمینه ساز گرفتار شدن در شبهات ، نادانی و کجرفتاریها اعلام نموده و نمونه بارز آن را فتنه گران سال ۸۸ ذکر فرمودند . لذا ایشان با تاکید موکد بر موضوع بصیرت به آن دسته از افراد که از تاکید ایشان به موضوع بصیرت ناراحت شده اند دوباره اهمیت بصیرت را یادآوری فرمودند. چرا که بنابه فرموده ایشان اگر انگیزه و مسولیت انسان بیشتر باشد ولی بصبیر ت نداشته باشد خطر بیشتری در کمین انسان است.
وی در خاتمه با اشاره به آینده فتنه گران، افزود: آینده ای برای سران فتنه متصور نیست، چون قدرت و اراده مردم را در برابر فتنه ای که بر انگیخته بودند را مشاهده کردند و نهم دیماه برای همیشه در تاریخ ماندگار شد و باعث گردید آنهائی هم که وسوسه ای برای کلید زدن فتنه دیگری را داشته باشند از پیش بر نتیجه کار خود واقف باشند.

,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه