logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دانا گزارش می‌دهد؛

گزارش بازار سرمایه امروز شنبه 18 آذر ماه/ شاخص 10 هزار واحد کاهشی شد

گزارش بازار سرمایه امروز شنبه 18 آذر ماه/ شاخص 10 هزار واحد کاهشی شد
شاخص کل باازر سرمایه امروز و در اولین روز کاری خود در پایان معاملات کاهش 10 هزار واحدی را به ثبت رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سرمایه امروز در یک روند کاهشی قرار گرفت. شاخص کل در پایان معاملات 10 هزار واحد کاهش یافت و به رقم 2 میلیون و 161 هزار و 22 واحد رسید.

همچنین شاخص هموزن با کاهش 2 هزار و 636  واحد به رقم 744 هزار و 659 واحد رسید. ارزش بازار که ناشی از ارزش روز 600 شرکت بورسی است به بیش از 7 میلیون و 508 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 7.1 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 401 هزار فقره معامله و به ارزش 5 هزار و 93 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص‌های بورس امروز قرمز شدند اما میزان کاهش‌ها زیر یک درصد بود. شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 0.46 درصد کاهش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن 0.35 درصد افت کردند.

شاخص آزاد شناور 0.55 درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس 0.63 درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس 0.26 درصد افت کرد.

امروز نماد پتروشیمی جم، بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشته و برعکس نمادهای فولاد مبارکه، شستا، کشتیرانی، ایران‌خودرو، پتروشیمی خلیج‌فارس و مپنا بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را از خود به جای گذاشتند.

در فرابورس ایران امروز وضعیت رو به رشد بود بگونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با 33 درصد افزایش به رقم 26 هزار و 230 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس به بیش از یک میلیون و 490 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس 399 هزار میلیارد تومان شد.

معامله‌گران امروز بیش از 6.1 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 267 هزار معامله و به ارزش 4 هزار و 488 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

شاخص کل و شاخص قیمت فرابورس امروز 0.13 درصد رشد کرد اما این دو شاخص با معیار هموزن 0.28 درصد افزایش یافتند.

شاخص بازار اول فرابورس 0.19درصد رشد کرد اما شاخص بازار دوم فرابورس 0.11 درصد کاهش یافت.

امروز نمادهای سنگ‌آهن گهرزمین، انتخاب الکترونیک، صبا فولاد خلیج‌فارس بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و نمادهای آریا ساسول، فولاد هرمزگان، پتروشیمی زاگرس، ایران‌خودرو دیزل بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه