logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جیک سالیوان:

هدف قرار دادن رهبری حماس را درنظر داریم/ درصدد ایجاد ائتلاف نظامی در دریای سرخ هستیم

هدف قرار دادن رهبری حماس را درنظر داریم/ درصدد ایجاد ائتلاف نظامی در دریای سرخ هستیم
مشاور امنیت ملی آمریکا ضمن تاکید بر اینکه این کشور برای آزادی بقیه اسرای صهیونیست در غزه تلاش می‌کند، گفت که یک مرحله جدید در جنگ وجود خواهد داشت که بر هدف قرار دادن رهبری حماس متمرکز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: ما ۲۴ ساعته برای آزادی بقیه اسرای اسرائیلی در غزه تلاش می‌کنیم. من با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره تقویت نیروهای امنیتی فلسطین و گسترش دامنه کنترل بر کرانه باختری صحبت خواهم کرد.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، وی گفت: مرحله جدیدی در جنگ وجود خواهد داشت که بر هدف قرار دادن رهبری حماس متمرکز است. ما مذاکرات مفیدی را در اسرائیل درباره انتقال به یک عملیات نظامی محدودتر برگزار کردیم. ما با رهبران اسرائیلی بر ماهیت عملیات و مهماتی که استفاده می‌شود، تمرکز خواهیم کرد.

سالیوان گفت: با اسرائیل به توافق رسیده‌ایم تا جنگ چند ماه بر اساس مراحل مختلف ادامه داشته باشد. تفاوت قائل شدن میان غیرنظامیان بی‌گناه و حماس تنها یک مساله اخلاقی نیست، بلکه یک مساله استراتژیک است. باید با قدرت بازدارندگی و راه‌های دیپلماتیک با تهدیدی که در شمال اسرائیل وجود دارد، تعامل کرد.

مشاور امنیت ملی آمریکا در اظهاراتی غیرواقعی گفت: باید تشکیلات خودگردان فلسطین را در رابطه با روش حکمرانی و نمایندگی مردم در آن بازسازی و احیا کرد. فلسطینی‌هایی که از شمال کوچ کرده‌اند، باید بتوانند به مناطق خود بازگردند و احساس امنیت واقعی داشته باشند. دولت اسرائیل تاکید کرده که هیچ طرح طولانی مدتی برای اشغال غزه ندارد.

وی در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شد: حماس از فلسطینی‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند و پشت بیمارستان‌ها و مدارس پنهان می‌شود.

سالیوان گفت: ما درصدد ایجاد ائتلافی برای حمایت از آزادی کشتیرانی در دریای سرخ و توقف تهدیدات انصارالله (ارتش یمن) هستیم. ما معتقدیم که ایران می‌تواند حملات انصارالله یمن را متوقف کند ایران باید اقداماتی را برای توقف این حملات اتخاذ کند.

مشاور امنیت ملی همچنین در ژستی انسان دوستانه گفت که ایالات متحده با مصر و سازمان ملل متحد برای یافتن راه‌هایی برای رساندن کمک به غزه کار می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه