اخبار داغ
  1. دستور عارف برای پیگیری علت انفجار در بندر شهید رجایی
  2. لحظه به لحظه| انفجار مهیب در بندرعباس بیش از 500 نفر زخمی تا این لحظه
  3. تلاش تل‌آویو برای تخریب گفت‌وگوهای ایران و آمریکا
  4. تنها راه حل بحران بانک آینده توقف این بانک است
  5. بی احترامی به عقیده برادران اهل تسنن در صداوسیما غیرقابل چشم پوشی است
  6. مجوز فستیوال بوشهر را هر کسی صادر کرده باید درباره حواشی آن پاسخگو باشد/ این اقدامات به فرهنگ ایرانی آسیب می زند
  7. آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط
  8. ایران اکسپو باید دستاوردهای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای کشور را به همراه داشته باشد
  9. ابزار «جستجوی عمیق» چت‌جی‌پی‌تی در دسترس همگان قرار می‌گیرد
  10. درآمد جریمه‌های رانندگی صرف چه می‌شود؟
  11. بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دما در راه است
  12. ادای احترام نماینده جمهوری اسلامی ایران به پاپ‌فرانسیس در رم
  13. واکنش سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان
  14. نظر ترامپ درباره کریمه عوض نمی‌شود
  15. هوای تهران در شرایط «قابل قبول»
  16. تأکید وزیر بهداشت بر توسعه همکاری‌های علمی و دارویی با آکادمی علوم چین
  17. رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار درباره تحولات مرتبط با روابط هند و پاکستان
  18. تشکر وزیر خارجه عمان از عراقچی برای حضور در نمایشگاه کتاب این کشور
  19. گسترش همکاری ایران و چین در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در دستور کار
  20. عضویت عراقچی و قاآنی در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

ابراهیم نجفی در گفتگو با دانا:

باید جلوی فرار مالیاتی مشاغل خاص گرفته شود

باید جلوی فرار مالیاتی مشاغل خاص گرفته شود
عضو کمیسیون عمران مجلس به بیان توضیحاتی درباره اهمیت اخذ مالیات عادلانه از برخی مشاغل دارای درآمد لاکچری پرداخت و گفت: باید سرانه مالیاتی این مشاغل اصلاح شود.

ابراهیم نجفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره اهمیت اخذ مالیات عادلانه از برخی مشاغل مثل آرایشگران، طلافروشان، بنگاه های معاملات املاک و ... گفت: برخی از مشاغل همانند آرایشگران زنانه، بنگاه های املاک، رستوران داران، بنگاه های املاک درآمدهای فوق العاده بالایی دارند و فرار مالیاتی گسترده ای هم دارند.

وی در ادامه بیان کرد: برای جلوگیری از فرار مالیاتی این مشاغل تلاش شده تا با استفاده از سامانه مودیان مالیاتی و پایانه های فروشگاهی ترمز آنها کشیده شود. 

نجفی با بیان اینکه اما باید سرانه مالیاتی آنها اصلاح و متناسب با درآمد آنها باشد، توضیح داد: امسال با اصلاحاتی که در قانون مالیاتی انجام شد 2 و نیم میلیون مودی جدید شناسایی شد و بالای 40 درصد رشد درآمدهای مالیاتی را داشته ایم. 

این نماینده مجلس یازدهم با اشاره به اینکه این مشاغل کاملا رصد می شوند و باید با دقت بیشتری فعالیت آنها رصد شود، توضیح داد: این مشاغل عمدتا از مردم می خواهند که هزینه را کارت به کارت کنند و یا نقدی پرداخت کنند تا مالیاتی برای آنها منظور نشود. 

نجفی در ادامه بیان کرد: حساب های تجاری و غیر تجاری افراد هم باید معرفی شود و اگر افراد برای درآمدهایی که به حسابشان می آید اظهار نامه مالیاتی ندهند برای این درآمدها مالیاتی  10 برابری منظور می شود. 

این نماینده مجلس یازدهم در ادامه خاطرنشان کرد: باید این اقدامات عملیاتی شود تا در کشور به یک نظام مالیاتی عادلانه دست پیدا کنیم و همه مشاغل مالیاتی متناسب با درآمد خود بپردازند، نه اینکه از بخش شفاف اقتصاد مالیات به صورت دقیق اخذ شود و بخش غیر شفاف عمدتا دچار فرار مالیاتی باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه