logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

روزنامه عبری:

چین در پس زمینه جنگ غزه، اسرائیل را تحریم می‌کند

چین در پس زمینه جنگ غزه، اسرائیل را تحریم می‌کند
روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت که کارخانه‌های با فناوری پیشرفته در اراضی اشغالی برای واردات قطعات از چین که «تحریم‌هایی» در پس‌زمینه جنگ غزه اعمال می‌کند، مشکل دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روزنامه به نقل از واردکنندگان می‌گوید که چینی‌ها شروع به ایجاد مشکلات بوروکراتیک برای ارسال قطعاتی به اراضی اشغالی کرده‌اند که می‌توانند برای اهداف غیرنظامی و نظامی استفاده شوند.

این روزنامه همچنین به نقل از یک منبع دولتی نوشت: «معلوم است که این موضوع مربوط به جنگ غزه است.»

این در حالی است که اجزاء و قطعات مورد اشاره را می‌توان برای مقاصد نظامی نیز مورد استفاده قرار داد.

واردکنندگان صهیونیست می‌گویند که تامین کنندگان چینی بدون اعلام تحریم علیه رژیم صهیونیستی اقدامات اداری و بوروکراتیک را آغاز کرده‌اند و آنها خواستار پر کردن فرم‌های زیادی می‌شوند و به بهانه پر نکردن صحیح فرم‌ها، محموله‌ها را به تاخیر می‌اندازند و نتیجه آن مشکل در تامین مواد است.

یک منبع دولتی صهیونیست به روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت: «در هفته‌های اخیر، شرکت‌های با فناوری پیشرفته از تاخیر در تامین قطعات دو منظوره (غیرنظامی و نظامی) از چین شکایت کرده‌اند.

این منبع می‌افزاید: «در تمام بررسی‌هایی که با ارگان‌های رسمی انجام دادیم، تغییری در مقررات و لوایح صورت نگرفته، بلکه اقدامی است که در گذشته انجام نشده بود. می‌ترسیم در زمانی که در جنگ (علیه غزه) هستیم، این اقدام به شدت اجرا شود. درخواست‌های تجدیدنظر برای چینی‌ها ارسال شده‌است و پاسخ رسمی آنها این است که هیچ تغییری در سیاست وجود ندارد. مشکل این است که تا زمانی که تمام الزامات جدید برآورده نشود، نمی‌توان فهمید که آیا صادرات انجام خواهد شد یا خیر. اما برای همه ما روشن است که این به طور مستقیم با جنگ در غزه مرتبط است.»

دولت چین در جنگ به وضوح یک خط حمایت از فلسطین را در پیش گرفت.

یک منبع بلندپایه در یکی از کارخانه‌ها نیز به یدیعوت آحارونوت گفت: «چینی‌ها به نوعی تحریم‌ها را علیه ما اعمال می‌کنند، آنها این موضوع را به طور رسمی اعلام نمی‌کنند، اما ارسال محموله‌ها به اسرائیل را به تعویق می‌اندازند، آنها بهانه‌های مختلفی از جمله درخواست از تامین کنندگانی از چین برای صدور مجوزهای صادراتی به اسرائیل که قبلا وجود نداشت. مطرح می‌کنند. علاوه بر این، ما باید فرهای زیادی را پر کنیم و این زمان می‌برد. این مساله هرگز قبلا برای ما اتفاق نیفتاده‌ و در بسیاری از انواع مختلف بخش‌های یک محصول الکترونیکی ده‌ها هزار قطعه وجود دارد، اما اگر یکی از اجزای آن وارد نشود، محصول قابل عرضه نیست.»

این روزنامه می‌افزاید واردات از طریق شخص ثالث باعث ایجاد مشکل با هزینه‌های بالا و تاخیر در زمان تحویل می‌شود.

به گفته مقامات ارشد صهیونیست، چین همچنین در طول جنگ غزه در شرایط کمبود کارگر در بخش‌های ساختمانی و کشاورزی از اعزام کارگران به اراضی اشغالی خودداری می‌کند.

به گفته مقامات ارشد، چینی‌ها به ملاحظات اشغالگران از جمله اینکه «چه کسی در جنگ با ما است و چه کسی با ما نیست» توجه و علاقه‌ای ندارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه