logo
دوشنبه 20 مهر 1405 | دوشنبه 12 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

حماس: به دلیل نبود امکانات پزشکی، بیش از 9 هزار نفر به شهادت رسیده‌اند

 حماس: به دلیل نبود امکانات پزشکی، بیش از 9 هزار نفر به شهادت رسیده‌اند
مسئول اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه گفت که تاکنون به دلیل کمبود ملزومات پزشکی بیش از 9 هزار نفر به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه امروز در هشتادمین روز جنگ، از شهادت بیش از نه هزار نفر در پی نبود امکانات پزشکی خبر داد.

الثوابته به الجزیره گفت که برای بازیابی بخش بهداشت و درمان در غزه به روزانه هزار کامیون حامل دارو و ملزومات پزشکی نیاز است و کمک‌هایی که تاکنون وارد غزه شده، تنها می‌تواند دو درصد نیاز بخش درمانی را برآورده کند.

این مقام دولت حماس همچنین خبر داد که در پی بمباران‌های گسترده غزه، ۲۳ بیمارستان دیگر قادر به خدمات‌رسانی نیستند و بخش بهداشت و درمانی به مرحله فروپاشی کامل رسیده است.

اسماعیل الثوابته همچنین گفت که به دلیل نبود امکانات پزشکی روز به روز تعداد بیشتری به شهادت می‌رسند، به طوریکه تاکنون بیش از نه هزار نفر به دلیل عدم توانایی در معالجه آن‌ها، جان خود را از دست داده‌اند.

اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز در سخنانی گفت که در ۲۴ ساعت گذشته صدها نفر به دلیل نبود امکانات و دارو به شهادت رسیده‌اند.

او همچنین گفت که ۹۹ درصد از کادر پزشکی شمال غره به اسارت نیروهای اسرائیلی درآمده‌اند و رژیم اشغالگر اجازه ورود کامیون کمک‌ها به شمال غزه را نمی‌دهد.

به گفته این مقام فلسطینی، دهها هزار مجروح وجود دارد که به دلیل نبود امکانات، فشار شدیدی را بر روی سیستم درمانی وارد می‌کنند و اگر اسرائیل اجازه ورود دارو را ندهد یک فاجعه واقعی رخ خواهد داد.

تاکنون بیش از بیست هزار و ۴۰۰ نفر، اغلب زن و کودک، در حملات رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند و هزاران نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه