logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

جان تازه طرح‌های نیمه‌تمام کشور با تخصیص اعتبار ۱۳۰ همتی دولت

 جان تازه طرح‌های نیمه‌تمام کشور با تخصیص اعتبار ۱۳۰ همتی دولت
رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور با تأکید بر عزم دولت در اتمام طرح‌های نیمه‌تمام، گفت: ۱۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های نیمه‌تمام در کشور در سه‌ماهه پایانی امسال اختصاص می‌یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  داود منظور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور امروز در حاشیه بازدید از پروژه ریلی رشت ـ کاسپین در ایستگاه پیر بازار رشت با اشاره به اختصاص ۱۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های نیمه‌تمام در کشور اظهار کرد: دولت این میزان اعتبار را برای اجرای و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالا نظیر خط ریلی رشت ـ کاسپین تا پایان امسال تخصیص داده است.

منظور این پروژه را از طرح‌های مهم ملی در گیلان دانست و گفت: اتمام خط ریلی رشت کاسپین و کاسپین آستارا توسعه تجاری و اقتصادی را در کشور به دنبال دارد.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه با ابراز خرسندی از پیشرفت قابل‌توجه خط ریلی رشت کاسپین، افزود: این پروژه هیچ محدودیتی در تأمین منابع مالی نداشته و تزریق اعتبار در آن بر اساس تهیه صورت‌حساب از سوی پیمانکار و پیشرفت فیزیکی بوده است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با رفع موانع و محدودیت‌ها، اجرای خط آهن رشت کاسپین تسریع می‌شود، گفت: به‌زودی شاهد افتتاح و بهره‌برداری خط ریلی رشت کاسپین خواهیم بود.

وی از تخصیص ۱۰ همت اعتبار در بخش راه خبر داد و گفت: ۹۵۰ طرح در بخش راه تا پایان سال آینده افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.

منظور از عزم دولت در پیگیری و اجرای مصوبات سفر رئیس‌جمهوری به گیلان خبر داد و تصریح کرد: برای دولت سیزدهم اتمام طرح‌های توسعه‌ای نظیر راه‌آهن و آزادراه بسیار مهم است و پیشرفت فیزیکی آن‌ها مستمراً ارزیابی و پایش می‌شود.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه اتصال خط ریلی کاسپین به آستارا را حائز اهمیت برشمرد و افزود: یکی از ویژگی‌های بارز این پروژه تأمین بخشی از اعتبار احداث خط ریلی از محل منابع فاینانس خارجی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه