اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور؛

فتنه ها همیشه وجود دارند/ حماسه 9 دی اهمیت روشنگری را ثابت کرد

فتنه ها همیشه وجود دارند/ حماسه 9 دی اهمیت روشنگری را ثابت کرد
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: حماسه 9 دی به ما یادآوری می کند که فتنه ها و فتنه انگیزها به شکل بالفعل یا بالقوه وجود دارند و باید به شکل مستمر علیه آنها روشنگری کرد تا دستشان از صدمه به نظام کوتاه بماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در مراسم گرامیداشت 9 دی ماه شهر محمدیه ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار سیدرضی موسوی و همچنین یادی از سردار دلها شهید سلیمانی، اظهار داشت: نهم دی به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری "از ایام الله انقلاب" است.

وی افزود: روزی که مردمِ متقیّد و انقلابیِ ایران دو روز پس از هتک حرمت عزای حسینی در عاشورای سال 88 توسطِ عده ای عُمالِ خودفروخته، به تأسی از سیدالشهدا قیام کردند و حاصلِ طراحی های چند ساله اسرائیل و آمریکا و مزدوران داخلی آنها را نقش بر آب کردند. این حادثه انصافا از برکات عاشورا و از نصرت ها و امدادهای ائمه اطهار از جمله سیدالشهدا در حق ملت ایران بود.

مردانی با اشاره به اینکه روز نهم دی قطعاً تا همیشه بر تارکِ تاریخِ کشورمان خواهد درخشید، افزود: این روز به ما یادآوری می کند که فتنه ها و فتنه انگیزها به شکل بالفعل یا بالقوه وجود دارند و باید به شکل مستمر علیه آنها روشنگری کرد تا دستشان از صدمه به نظام کوتاه بماند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با تاکید بر اینکه سیرِ تحولات تاریخ شیعه مملو از پایمردیِ مردان و زنانی است که در بزنگاه های تاریخی حق را به درستی از باطل تمییز دادند و غبار فتنه از عمق دید و بصیرت آنها نَکاست، گفت: از صدر اسلام یکی از حربه هایِ همیشگیِ معاندینِ تفکّرِ ناب و مستحکم اسلامی که دستشان از أدله تهی بود، تمسک به خلط و جعل و تحریف بوده و هست.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تبیین و جهاد تبیین از اصول شکل گیری و استمرار نهضت پویا و بالنده ی تشیّع بوده و هست، خاطرنشان کرد: در طول تاریخ هر جا مسلمین پیروزی ای حاصل کردند اساسش همین تبیین بوده. و برعکس، هر جا نهضت اسلام و تشیّع ضربه خورد ریشه اش عدم تبیین و بی بصیرتی بوده است.

مردانی با بیان اینکه علی رغم مشکلات موجود، پیشرفت های ایران برای ناظران خارجی عجیب است، گفت: هیچ کشوری نیست که ۸ سال جنگ پرهزینه و ۴۴ سال سخت ترین تحریم ها را به آن تحمیل کرده باشند با این وجود در بسیاری عرصه ها بصورت جهشی رشد کرده باشد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور تاکید کرد: با وجود برخی مشکلات اما جمهوری اسلامی ایران جزو کارآمدترین نظامهای حکومتی جهان است. ایران اسلامی هدفی بزرگ دارد و آن تشکیل تمدن نوین اسلامی است. در کنار این هدف غائی اهداف مقدماتی و مواصلاتی دیگری مثل آزادسازی قدس شریف و اخراج آمریکا از منطقه نیز جز اهداف بی بدیل ایران اسلامی هستند.

وی با اشاره به اینکه گذشتِ زمان ثابت کرد ناخدای باخدایی که سکان کشتی انقلاب را به دست دارد، خوب میداند آن را چگونه از خطرات دریاهای پرتلاطم عبور دهد، گفت: بله شهید داده ایم، اما حوزه های نظامی و امنیتی همواره نقاط قوت ایران بوده و هستند. مردانی افزود: در مقابل حقانیت نهضت ما دشمن بیکار ننشسته و از ابتدای پیروزی انقلاب نبرد تمام عیار فکری و شناختی علیه ما به راه انداخته است. همان جنگی که مقام معظم رهبری در مورد آن تعبیر دقیق جنگ نرم را به کار بردند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه