اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معلم مبارز انقلابی در گفتگو با دانا:

دستاوردهای انقلاب اسلامی| حاشیه نشین ها در دوران پهلوی اصلا جز کشور نبودند

دستاوردهای انقلاب اسلامی| حاشیه نشین ها در دوران پهلوی اصلا جز کشور نبودند
معلم مبارز انقلابی با اشاره به اینکه در زمان پهلوی اصلا حاشیه نشین ها جز کشور نبودند گفت: به برکت انقلاب امروز امکانات گاز، آب و برق در دور افتاده ترین روستاهای کشور نیز وجود دارد.

عزت الله مهرآبادی، معلم مبارز انقلابی با رژیم پهلوی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: یکی از عوامل پیروزی ملت ایران بر رژیم پهلوی ایمان به مکتب اسلام و مرجعیت بود.

وی با اشاره به اینکه عقیده به اسلام و پیروی از ولایت فقیه در تمام این چهل و اندی سال رمز موفقیت ملت در برابر دشمنان بوده است ادامه داد: در زمان پهلوی بی بند و باری و بی حجابی برای برخی افتخار بود اما ملت مسلمان پیرو امام و مرجعیت تداوم بی بندوباری را تاب نیاورد و در برابر آن به پا خواست.

مهرآبادی گفت: در دوران پهلوی هر کس نام امام خمینی را به زبان می آورد سر از زندان و شکنجه و کشته شدن در می آورد اما مردم استقامت کردند.

این مبارز انقلابی با بیان اینکه در آن زمان ملت حاشیه نشین اصلا جزئی از کشور به حساب نمی آمدند ادامه داد: امروز و به برکت این انقلاب در دور افتاده ترین روستاهای کشور هم نعمت گاز و آب و برق وجود دارد.

مهرآبادی با اشاره به اینکه اگر رژیم طاغوت تا به امروز می ماند معلوم نبود دشمنان چه سرنوشتی را برای کشور رقم می زدند تصریح کرد: امروز مصرف همه بخش های کشور یکی شده است اما روزگاری در این کشور خانه کدخدا با خانه کشاورز فرق داشت و هرچه کدخدا داشت یک روستایی عادی نمی توانست داشته باشد.

وی با بیان اینکه بزرگترین نعمت انقلاب وجود ولایت برای کشور است تاکید کرد: اگر رهبری نبود تا به امروز هزاران بار این مملکت به دست آمریکا و انگلیس از هم پاشیده بود.

این مبارز انقلابی با اشاره به اینکه جدایی از رهبر و انقلاب نقشه دشمن است خاطرنشان کرد: رهبری می فرماید در انتخابات شرکت کنید تا به دنیا نشان دهید هستید اما دشمن می گوید در انتخابات شرکت نکنید باید مراقب بود که نقشه دشمن در کشور عملیاتی نشود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه