اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

«ریدلی اسکات» فیلم زندگی‌نامه «بی جیز» را می‌سازد

«ریدلی اسکات» فیلم زندگی‌نامه «بی جیز» را می‌سازد
«ریدلی اسکات» قرار است در جدیدترین پروژه سینمایی خود فیلمی را بر اساس زندگی و فعالیت هنری گروه موسیقی بی جیز (Bee Gees) کارگردانی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکات در حال مذاکره برای کارگردانی فیلمی درباره گروه موسیقی «بی جیز» است و تهیه‌کنندگان فیلم سینمایی موفق «راپسودی بوهمی» که درباره زندگی «فردی مرکوری» ساخته شد؛ پشت این پروژه سینمایی نیز قرار دارند.

هنوز هیچ جزئیاتی از طرح فیلم یا بازیگران فاش نشده است، اما این پروژه از طریق قراردادی که استودیو پارامونت با خانواده گیب در سال ۲۰۱۹ متعقد کرده، به ضبط‌های گروه موسیقی «جی بیز» دسترسی خواهد داشت.

به گزارش ددلاین، برادران گیب شامل بری، موریس و رابین که در جزیره من متولد شدند و قبل از مهاجرت به استرالیا در منچستر بزرگ شدند، گروهی را تشکیل دادند و اولین آلبوم خود را در سال ۱۹۶۵ منتشر کردند. پس از بازگشت به بریتانیا در سال ۱۹۶۷، آنها به محبوبیت زیادی دست یافتند و مجموعه‌ای از موفقیت‌ها با آلبوم‌های مختلف کسب کردند. آلبوم موسیقی آنها برای فیلم «تب شنبه شب» بیش از ۴۰ میلیون نسخه فروخته است. موریس گیب در سال ۲۰۰۳ و رابین گیب در سال ۲۰۱۲ درگذشت.

اسکات ۸۶ ساله پس از ساخت فیلم «ناپلئون» با بازی «واکین فینیکس» در نقش «ناپلئون بوناپارت»، به تازگی ساخت دنباله فیلم «گلادیاتور» را با بازی پل مسکال و دنزل واشنگتن به پایان رسانده است که قرار است در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۲۴ روی پرده سینماها برود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه