logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

برگزاری جلسه کمیته فنی با حضور سرپرست فدراسیون؛

پریدر: تیم ملی سرمایه فدراسیون شطرنج است/ تصمیمات اعضای کمیته عادلانه باشد

پریدر: تیم ملی سرمایه فدراسیون شطرنج است/ تصمیمات اعضای کمیته عادلانه باشد
سرپرست فدراسیون شطرنج گفت: تیم ملی سرمایه فدراسیون شطرنج است و باید تصمیمات کمیته فنی در پیشرفت و توسعه عملکرد شطرنجبازان موثر باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون شطرنج، جلسه کمیته فنی فدراسیون شطرنج به ریاست استاد بزرگ پریدر و با حضور مسئول کمیته فنی در محل سالن جلسات فدراسیون برگزار و مصوبات جلسه مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

استاد بزرگ شادی پریدر ضمن تمجید از فعالیت‌های کمیته فنی با اشاره به اینکه مصوبات جلسات کمیته فنی بایستی راهگشای مشکلات و دغدغه‌های ذهنی ورزشکار و خانواده‌ها باشد و تصمیمات آتی در توسعه و تعالی سطح کیفی و فنی آن‌ها موثر باشد، اضافه کرد: برای تیم‌های ملی ب مردان و زنان برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و با توجه به عدم حضور آن‌ها در جام ملت های آسیا و دور ماندن از شرایط ایده‌آل به جهت کسب ریتینگ و نورم‌های لازم برای آن‌ها اردوهای آماده‌سازی برقرار خواهیم کرد و شرایط حضورشان در مسابقات بین‌المللی را فراهم می‌کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: کمیته فنی از کمیته‌های مهم و تأثیرگذار فدراسیون است و بایستی تصمیمات اعضا کمیته عادلانه باشد به دنبال آن هستیم که ماحصل و دست‌آورد آن برای جامعه شطرنج نمایان شود در غیر این صورت فایده‌ای ندارد.

در این نشست تخصصی پیرامون نحوه انتخاب و حضور اعضای تیم ملی آقایان و بانوان جهت اعزام به مسابقات المپیاد جهانی، شرایط آیین‌نامه مسابقات قهرمانی کشور آقایان و بانوان که در دو مرحله برگزار خواهد شد و همچنین مفاد آئین نامه‌های مسابقات رده‌های سنی قهرمانی کشور و شرایط حضور در مسابقات آسیایی گفت‌وگو صورت گرفت. در ادامه این جلسه در خصوص شرایط و نحوه اعزام بازیکنان منتخب به مسابقات جام جهانی رده‌های سنی به گرجستان تبادل نظر صورت گرفت.

جلسه کمیته فنی فدراسیون شطرنج با حضور استادبزرگ شادی پریدر سرپرست فدراسیون، مهدی شکوری مشاور عالی، استادبزرگ اصغر گلی‌زاده سرپرست کمیته فنی، استادبزرگ پوریا درینی، استادبزرگ شاهین لرپری زنگنه، استادبزرگ مبینا علی‌نسب، استاد فیده محمدرضا افشاری، استاد فیده بهروز مرادی و استاد فیده عباس خاکپور برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه