logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وزیر راه و شهر سازی؛

برای توسعه ایمنی راههای باید به سمت بخش خصوصی حرکت و اعتماد کنیم

برای توسعه ایمنی راههای باید به سمت بخش خصوصی حرکت و اعتماد کنیم
مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، در هجدهمین همایش سراسری پلیس راهور با بیان اینکه نباید برای نظم پذیری به توان دولتی تکیه کرد اظهار داشت: برای توسعه ایمنی راههای باید به سمت بخش خصوصی حرکت و اعتماد کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، در هجدهمین همایش سراسری پلیس راهور با بیان اینکه نباید برای نظم پذیری به توان دولتی تکیه کرد اظهار داشت: برای توسعه ایمنی راههای باید به سمت بخش خصوصی حرکت و اعتماد کنیم.

مهرداد بذرپاش با بیان اینکه دولت از هیچ کاری برای رفع مشکلات راه کوتاهی نکرده و نخواهد کرد افزود: یکی از شاخصه های توسعه نظم پذیری یک کشور است و نباید در شاخص های نظم پذیری رتبه پایینی داشته باشیم.

به گفته او، امروز مثال های بسیاری در کشورهای مختلف برای شاخص نظم پذیری و توسعه یافتگی وجود دارد و بخش اعظم نظم پذیری نیز بر عهده پلیس است.

وی از شاخص های نظم پذیری را ایمنی در راهها دانست و افزود: برای همین مسئله تصادفات جاده ای یکی از راههای اندازه گیری و خطکش بررسی نظم پذیری و توسعه است.

بذرپاش با تاکید بر اینکه مرگ و مصدومیت یک نفر هم چه از لحاظ اعتقادی و دینی و چه از لحاظ حکمرانی بسیار زیاد است افزود: باید مسئولان از استراتژی قیاس استفاده کنند و ‌وضعیت حاضر را با گذشته مورد قیاس قرار دهیم.

وی ادامه داد: متاسفانه بدخواهان در غفلت ما از استراتژی قیاس با استفاده از این روش درصدد ناامیدی مردم بر می آیند و این باید اصلاح شود.

وی با بیان اینکه دستگاهها باید عملکرد خود را مورد رصد قرار دهند، افزود: وزارت راه اصلاح و مناسب‌سازی ۸۷۸ نقطه حادثه خیز را برای سال جاری هدف‌گذاری کرد که ۴۰۰ نقطه را ایمن سازی کرده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پیش از این ۵۶۰ نقطه حادثه خیز رفع شده بود، افزود: تا پایان دولت سیزدهم تمامی این نقاط رفع و اصلاح خواهد شد.

بذرپاش با بیان اینکه اتفاقات بسیار خوبی در دولت سیزدهم رخ داد افزود: امسال بیش از ۴۰ درصد افزایش ترانزیت کشور داشتیم که در نوع خود بی نظیر است.

وی به رفع مشکلات ترافیکی گذرگاه ترانزیتی آستارا با آذربایجان اشاره کرد و افزود: با بازگشایی و توسعه این گذرگاه ترافیک چندین روزه حل شده است.

وی همچنین از بازگشایی قطعه نهایی آزادراه منجیل-رودبار در هفته آینده خبر داد و گفت: این قطعه یکی از گره های ترافیکی کشور بود که از هفته دیگر به طور کامل حل خواهدشد.

وزیر راه  مدیریت دولتی را محدود دانست و افزود: باید در این بخش ها مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته به بخش خصوصی اعتماد و تکیه کنیم.

به گفته او برای نگهداشت راههای کشور نیز باید به سمت بخش خصوصی نگاه کنیم و بابرون‌سپاری و واگذاری به بخش غیر دولتی هم کیفیت را ارتقا دهیم .

وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستور داده‌ایم تا تمامی ناوگان‌ها در نوروز به صورت کامل در اختیار بخش مسافری باشند.

 بذرپاش افزود: هواپیماهای جدیدی وارد کشور شده است که این موضوع می‌تواند کمک بزرگی در جابه‌جایی مسافران داشته باشد.

وی ادامه داد: البته تعدادی از هواپیماها برای تعمیر (اورهال) نیاز به یک یا دو قطعه داشتند که برخی از این قطعات از گمرک ترخیص شده و این هواپیماها در حال تعمیر هستند.

وزیر راه گفت: نوروز امسال ناوگان هوایی وضیت بهتری برای جا به جایی مسافران دارد.

وی در پایان گفت: ۸۷۸ نقطه حادثه خیز جدید شناسایی شده است که ۴۰۰ نقطه آن رفع خطر شده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه