اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار شکارچی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال؛ بستری برای مقابله هوشمندانه در برابر تهدیدات دشمنان

رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال؛ بستری برای مقابله هوشمندانه در برابر تهدیدات دشمنان
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال می تواند بستری برای مقابله هوشمندانه و هدفمندانه در برابر تهدیدات دشمن های انقلاب اسلامی باشد.

سردار ابوالفضل شکارچی، معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح، در گفتگو اختصاصی با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه‌دانا، درباره بازدید خود از پنجمین و بزرگترین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال کشور، تأکید کرد: این رویداد بسیار اهمیت دارد و برای رشد، شکوفایی و پیشرفت علم مورد توجه است.

وی با اشاره به ارتباط این موضوع به عنوان یک فناوری، تصریح کرد: رقابت سالم به عنوان راهی برای ارتقاء کیفیت کارها است و خوشبختانه این رویداد، یک بستر مناسب برای رقابت سالم است.

سردار شکارچی افزود: رقابت‌ها در این رویداد در سطح شهرستان‌ها آغاز شده و گروه‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند و پس از آن به سطح کشوری راه پیدا خواهند کرد، در نهایت این رویداد نهایی برگزار می‌شود و به حول قوه الهی، منجر به بهبود کیفیت و هم افزایی در این حوزه خواهد شد.

حضور دشمن در فضای مجازی؛ چالشی برای امنیت و توسعه علمی

وی بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در این روزها، حضور دشمن در فضای مجازی است که با استفاده از این بستر، یک جنگ تمام عیار شناختی نرم را علیه ملت ایران، به خصوص جوانان کشور، رقم زده است.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان گفت: اگر ما اقدامات موثر و مثبتی انجام ندهیم، خطر بزرگی ما را تهدید خواهد کرد. این بستر می تواند مقابله هوشمندانه و هدفمندانه در برابر تهدیدات دشمن های انقلاب اسلامی باشد و هم می تواند زمینه های هجوم دشمن را در این بستر خنثی کند، ضمن اینکه به تولید علم و فناوری هم بسیار کمک خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه