logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استقبال در پرده‌های آیمکس؛

چینی‌ها به تماشای «تل‌ماسه ۲» رفتند/ فروش ۲۰ میلیونی در افتتاحیه

چینی‌ها به تماشای «تل‌ماسه ۲» رفتند/ فروش ۲۰ میلیونی در افتتاحیه
فیلم «تل ماسه ۲» با استقبال در پرده‌های آیمکس، در ۲ روز افتتاحیه خود به فروش تقریبا ۲۰ میلیون دلاری دست پیدا کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، «تلماسه ۲» با فروش سه روزه ۱۹.۹ میلیون دلاری در اولین آخر هفته اکرانش در سینماهای چین با اقبال روبه‌رو شد و با اندکی فاصله از درام جنایی «خوک، مار و کبوتر» در جایگاه دوم فروش قرار گرفت.

«خوک، مار و کبوتر» در فاصله جمعه تا یکشنبه ۲۱.۳ میلیون دلار (۱۵۱ میلیون یوان) به‌دست آورده تا مجموع فروش ۱۰ روزه خود را به ۵۴.۱ میلیون دلار برساند.

در حالی که بسیاری از فیلم‌های هالیوودی در ۳ سال اخیر در چین با مشکل مواجه شده‌اند و به ویژه دنباله‌ها بیشتر این بی‌توجهی را درک کردند، اما اکنون به نظر می‌رسد «تل ماسه ۲» با جلوه‌های بصری فوق‌العاده‌اش، از این وضعیت به سلامت بیرون آمده است.

صفحه‌های نمایشگر غول‌پیکر آیمکس با نزدیک به ۸۰۰ صفحه نمایش در چین، حدود ۶.۵ میلیون دلار از آخر هفته افتتاحیه فیلم را به خود اختصاص دادند که تقریبا به معنی یک سوم کل افتتاحیه فیلم در چین بود.

پیش‌بینی فروش «تل ماسه ۲» در چین ۷۸ میلیون دلار است که در مقایسه با فروش ۳۸ میلیون دلاری فیلم نخست دنیس ویلنوو در سال ۲۰۲۱ بسیار بالاتر است.

«خوک، مار و کبوتر» محصول تایوان به کارگردانی وونگ چینگ پو از هنگ کنگ و با بازی اتان خوان، داستان گانگستری را روایت می‌کند که متوجه می شود به سرطان مبتلا شده و تنها چند ماه از زندگی‌اش باقی مانده و در همین حال درمی‌یابد سومین قانون‌شکن تحت تعقیب کشور است و تصمیم می‌گیرد ۲ جنایتکار رتبه بالاتر را از بین ببرد تا بتواند در اوج بمیرد.

«دلم برات تنگ شده» یک درام عاشقانه چینی به کارگردانی هان یان و اقتباسی از رمانی از ژنگ ژی، در دومین اکران آخر هفته خود به سومین فیلم پرفروش هفته بدل شد و با فروش ۳ روزه ۱۳.۶ میلیون دلاری این جایگاه را کسب کرد. فیلم داستان زوجی را تصویر می‌کند که شانس دومی برای عشق پیدا می‌کنند، اما تقریبا دوباره همه چیز را از دست می‌دهند.

در رتبه‌های چهارم و پنجم «مقاله ۲۰» به کارگردانی ژانگ ییمو با فروش ۸.۴ میلیون دلاری جای گرفت تا مجموع فروشش را به ۳۳۴ میلیون دلار برساند و «پگاسوس ۲» ساخته هان هان ۶.۸ میلیون دلار فروخت تا در مجموع ۴۶۹ میلیون دلار به دست آورده باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه