logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

حسینی در مراسم ضیافت افطار با منتخبین مجلس دوازدهم:

افزایش اطلاعات منتخبین مردم به اداره امور اجرایی کشور در اظهارنظر و پیشنهادات راهگشا موثر است

افزایش اطلاعات منتخبین مردم به اداره امور اجرایی کشور در اظهارنظر و پیشنهادات راهگشا موثر است
معاون رئیس جمهور آمادگی وزارتخانه‌های مختلف برای تشکیل جلسات کارشناسی و تخصصی با منتخبین مجلس دوازدهم را مورد تاکید قرار داد و گفت: تشکیل چنین جلسات متعدد تا آغاز رسمی مجلس دوازدهم، می‌تواند ضمن آشنایی با عملکرد دولت مردمی در ۳۱ ماه گذشته، در حوزه‌های مختلف در اظهار نظر، طرح پیشنهاد و ارائه راهکارهای عملی در بهبود امور موثر باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید محمد حسینی در مراسم ضیافت افطار وزارت امور اقتصادی و دارایی با منتخبین دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک به منتخبین ملت ایران، با اشاره به مکاتبات و نیز دیدارهای جداگانه با شماری از منتخبین جدید مجلس و نیز دعوت از آنان برای حضور در دیدار نوروزی رئیس جمهور در روز پنجم فروردین گفت: دولت سیزدهم دولت ولایی است و بر اساس توصیه‌های رهبر فرزانه انقلاب در راستای لزوم همدلی و هم افزایی بین دولت و مجلس با قوت این رویکرد را در پیش گرفته است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به توقعات و انتظارات مردم از نمایندگان تصریح کرد: مجموعه دولت در این مسیر دشوار خدمت رسانی، خود را مکلف می‌داند که نهایت همکاری را با نمایندگان مجلس داشته باشد ضمن اینکه معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها نیز خود را مکلف می‌دانند که در ارتباط دائمی با نمایندگان بوده و درخواست‌های آنها را پیگیری کنند. بی تردید هرگونه پیشنهاد، انتقاد، ایراد و اشکالی وجود داشته باشد، بلافاصله مورد پیگیری قرار می گیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در بخش تقنین و نظارت نیز این آمادگی وجود دارد که در همکاری با یکدیگر در اصلاح و بهبود قوانین گام برداریم.

حسینی گفت: اگرچه در قانون به تفکیک قوا تاکید شده است اما مردم تفاوتی بین مسئولین قائل نیستند و همه ما را در رفع مشکلات و گرفتاری‌های خود مسئول می‌دانند لذا باید با هر طیف فکری و نگرش سیاسی در در مسیر خدمت به مردم همدل و همراه باشیم تا کارها و امور کشور و مردم بخوبی پیش رفته و دست از دست یکدیگر کاری کارستان انجام دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس بر لزوم اشراف و آشنایی منتخبین مردم با مباحث مختلف اداره امور کشور و ترجیح مصالح عمومی بر مسائل سیاسی و حزبی اظهار داشت: متاسفانه در برخی از ادوار بعضاً اظهار نظرهای غیر دقیق و نادرست باعث هجمه و تبلیغات منفی رسانه‌های بیگانه علیه شده است لذا باید توجه داشت که فردی که به عنوان نماینده انتخاب می‌شود دیگر یک فعال سیاسی نیست و باید در اظهار نظرهای خود مصالح عمومی و ملی را مدنظر قرار دهد

حسینی گفت: این آمادگی در وزارتخانه‌های مختلف وجود دارد تا در جلسات مختلف، آگاهی و اطلاعات منتخبین مردم نسبت به بخش‌های مختلف مدیریتی اجرایی کشور ارتقا یابد و امیدواریم منتخبین محترم با اشراف و اطلاعات بیشتری اظهار نظر کرده و با استفاده از تجربیات یازده دوره گذشته، نماینده تراز انقلاب اسلامی باشند. در این جلسه دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و معاونین وی گزارشی از آخرین وضعیت اقتصادی کشور و سیاست‌های اقتصادی دولت ارائه کردند.

در این مراسم همچنین منتخبین دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در سخنانی دیدگاه‌ها، پیشنهادات و سوالات خود را در خصوص مشکلات اقتصادی کشور مطرح کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه