logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

صحبتهای مهاجم تیم ملی درباره دعوت دوباره؛

صیادمنش: وقتی به تیم ملی دعوت نمی شوم، ناراحت می شوم/ هیچوقت از آرسنال پیشنهاد نداشتم

صیادمنش: وقتی به تیم ملی دعوت نمی شوم، ناراحت می شوم/ هیچوقت از آرسنال پیشنهاد نداشتم
مهاجم تیم ملی فوتبال گفت: در هر تیمی بازی کنم، تمام توانم را خواهم گذاشت و در تیم ملی ۲۰۰ برابر توانم را می گذارم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اللهیار صیادمنش مهاجم تیم ملی در خصوص دیدار با ترکمنستان که با پیروزی ۵ بر صفر تیم ملی ایران همراه بود، اظهار داشت: بازی خیلی خوب و عملکرد بازیکنان عالی بود. جوان گرایی با شیب ملایم از سوی کادر فنی تیم ملی صورت گرفته که امیدوارم ادامه دار باشد و با توجه به دانش بالای اعضای کادر فنی مطمئناً بهترین بازیکنان به تیم ملی دعوت می‌شوند.

او در خصوص غیبت خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تصریح کرد: من تا پیش از جام جهانی حضور پررنگی در اردوهای تیم ملی داشتم اما در نزدیکی جام جهانی با مصدومیت مواجه شدم و نتوانستم در این تورنمنت حضور داشته باشم.

صیادمنش در پاسخ به این سوال که آیا برای حضور در جام ملت‌های ۲۰۲۳ کسی از اعضای کادر فنی تیم ملی با شما تماس گرفت یا خیر، خاطرنشان کرد: من هر زمانی که در هر تیمی حضور داشته باشم بهترین عملکردم را به نمایش خواهم گذاشت و این موضوع در تیم ملی دوبرابر است و سعی می‌کنم ۲۰۰ درصد خودم را برای تیم ملی بگذارم. اما برای حضور در جام ملت‌های آسیا کسی با من برای حضور در تیم ملی صحبت نکرد.

او افزود: همانند سایر بازیکنان دوست دارم که به تیم ملی دعوت شوم و برای ایران بازی کنم و زمانی که دعوت نمی‌شوم، بسیار ناراحت خواهم شد.

مهاجم تیم ملی و باشگاه ویسترلو بلژیک در خصوص پیشنهاد از باشگاه آرسنال گفت: زمانی که در هال سیتی حضور داشتم، افرادی که مسؤول استعدادیابی باشگاه آرسنال بودند من را زیر نظر داشتند اما هیچگاه از این باشگاه پیشنهاد رسمی دریافت نکردم.

او درباره جدایی از هال سیتی گفت: من دوست داشتم تا مدت زمان بیشتری برای تیمم بازی کنم و این مدنظر سرمربی تیم نبود و خیلی دوستانه به این نتیجه رسیدیم که باید از هال سیتی جدا شوم. حتی زمانی که مهاجم جدید خریداری شد، من در هال سیتی حضور داشتم اما جدایی من ربطی به او نداشت و در فضایی دوستانه از باشگاه هال سیتی جدا شدم.

صیادمنش در خصوص پیشنهاد باشگاه استقلال تصریح کرد: در این مدت اصلا پیشنهادی از استقلال نداشته ام در زمان کنونی ترجیح می‌دهم تا فوتبال خود را در اروپا دنبال کنم اما خیلی دوست دارم تا بار دیگر به استقلال برگردم و فضای دلنشینی که هواداران برای بازیکنان فراهم می‌کنند را بار دیگر تجربه کنم.

لژیونر فوتبال ایران در رابطه با حضور در لیگ بلژیک گفت: بلژیک لیگ بسیار خوبی دارد و بسیاری از بازیکنان بزرگ دنیا با حضور در این کشور به سایر تیم‌ها رفته ام و من هم دوست دارم تا دوباره دیده شوم و بتوانم فوتبالم را در اروپا دنبال کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه