logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سرپرست بانک دی مطرح کرد:

«برنامه تحول» نقشه راه حرکت بانک دی است

«برنامه تحول» نقشه راه حرکت بانک دی است
سرپرست بانک دی در دیدار با جمعی از معاونان و مدیران ارشد این بانک بر ضرورت حرکت در مسیر تحقق برنامه تحول تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در این دیدار با اشاره به اهمیت اجرا و پیاده‌سازی کامل برنامه تحول بانک گفت: تمرکز اصلی برنامه‌های عملیاتی واحدهای ستادی و شعب بانک در سال جاری باید در راستای پیاده‌سازی برنامه تحول باشد تا بتوانیم در پایان سال جاری شاهد تحقق اهداف کلان و استراتژیک بانک باشیم.

وی افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته فرایندهای رصد هفتگی، ماهیانه و فصلی اقدامات واحدها در اجرای برنامه تحول طرح‌ریزی شده است تا انسجام و یکپارچگی لازم برای حرکت بانک بر مدار تحول صورت پذیرد.

قیطاسی با اشاره به اهمیت تلاش شعب در رشد شاخص‌های عملیاتی بانک گفت: با همت همکاران شعب موفق شدیم در سال گذشته از حیث جذب منابع رشد مطلوبی را تجربه کنیم و در سال جاری نیز بایستی با تلاش مضاعف و تکیه بر تجربیات گذشته شعب بتوانند اهداف سال خود را محقق کنند.

وی ادامه داد: شعب می‌بایست با تمرکز بر خدمات کارمزدی و رعایت بخشنامه‌های ابلاغی بانک مرکزی در مسیر سوددهی و کسب درآمدهای کارمزدی غیرمشاع گام بردارند.

سرپرست بانک دی خروج بانک از بنگاهداری را از مهمترین رویکردها در برنامه تحول دانست و گفت: فروش و واگذاری املاک مازاد و تملیکی همچنان در برنامه‌های بانک قرار دارد و امیدواریم در سال جاری نیز با ارائه راهکارهای مؤثر بتوانیم بانک را در واگذاری یا تهاتر و مولدسازی املاک به درآمدزایی برسانیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه