اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برنامه های تیم والیبال جوانان به روایت سرمربی؛

مومنی‌مقدم: تیم جوانان در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی حضور می یابد/ باید از قهرمانی جهان دفاع کنیم

مومنی‌مقدم: تیم جوانان در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی حضور می یابد/ باید از قهرمانی جهان دفاع کنیم
سرمربی تیم والیبال جوانان ایران گفت: هنگام اعزام به مسابقات کاوا، گروهی 14 نفره از بازیکنان در ایران به تمرینات خود ادامه می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، رقابت‌های والیبال زیر 20 سال قهرمانی آسیا از دوم تا نهم مرداد سال جاری در شهر سورابایا اندونزی برگزار خواهد شد و تیم والیبال جوانان کشورمان با هدایت غلامرضا مومنی مقدم برای حضور در این رقابت‌ها آماده می‌شود.

غلامرضا مومنی مقدم سرمربی تیم جوانان ایران درباره روند آماده‌سازی تیم جوانان برای حضور در رقابت‌های آسیایی اظهار داشت: با توجه به این که تیمی جدید را تحویل گرفتم و تیم ملی جوانان سال قبل که قهرمان جهان شدند راهی تیم ملی بزرگسالان شدند، 3 گروه را به اردوهای انتخابی دعوت کردیم. گروه اول و دوم بازیکنان منتخب مسابقات قهرمانی جوانان کشور در شهرکرد، گروه آخر بازیکنان حاضر در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان بودند که از تمامی این بازیکنان ارزیابی صورت گرفت.

وی افزود: از 25 فروردین اردوهای آماده‌سازی تیم جوانان شروع شد و 6 اردوی 15 روزه تا زمان برگزاری مسابقات قهرمانی جوانان آسیا که سوم مرداد ماه در اندونزی برگزار می‌شود، خواهیم داشت. فدراسیون والیبال به تیم جوانان ماموریت داده تا در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی (کاوا) در پاکستان حضور داشته باشد. به عنوان دیدار تدارکاتی کمی زمانش زودهنگام است چرا که هنوز شناخت زیادی از بازیکنان نداریم اما این مسابقات را به فال نیک می‌گیریم تا بتوانیم اعضای تیم را در کوران رقابت‌ها بسنجیم.

سرمربی تیم والیبال جوانان خاطرنشان کرد: در مدت 6 اردو جابه جایی و جایگزینی‌هایی در تیم خواهیم داشت تا در نهایت تیمی براساس معیارهای تیم جوانان تشکیل دهیم. با 14 بازیکن به پاکستان می‌رویم و 14 بازیکن دیگر در ایران به تمرینات ادامه خواهند داد تا اردوها با حضور بهترین بازیکنان ادامه یابد.

وی در خصوص بازیکنان حاضر در اردو توضیح داد: وضعیت تیم خوب است و بازیکنان درباره اهداف توجیه شده و انگیزه خوبی دارند. باید تیم والیبال جوانان از عنوان قهرمانی جهان سال گذشته دفاع کند البته حریفان سختی داریم. در قهرمانی آسیا حریفانی چون ژاپن و کره جنوبی را پیش رو داریم که ژاپن در 2022 قهرمان آسیا شد و کره جنوبی سوم جهان شد. باید این دو تیم را شکست دهیم تا مانند دوره پیش قهرمان شویم.

مومنی‌مقدم با تاکید بر این که در مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا، فرانسه، برزیل و ژاپن اگر با تیم اصلی‌اش حاضر باشد، حریفان اصلی ایران هستند، گفت: این مسابقات سطح بالایی دارد و از اهداف بلندمدت تیم جوانان قهرمانی در جهان است. البته ابتدا به دنبال دریافت مدال طلای آسیایی برای کشورمان هستیم و تمام بازیکنان و همکارانم در کادر فنی در تلاش هستند تا این هدف به دست آید. امیدوارم بتوانیم پشتوانه سازی خوبی برای تیم ملی بزرگسالان داشته باشیم که مانند تیم پیشین به اردوی بزرگسالان راه یابند.

وی درباره مربیانی که در تهران در مدت حضور تیم اصلی در رقابت‌های کاوا بر تمرینات گروه دوم بازیکنان نظارت می‌کنند، اظهار کرد: کادر فنی اصلی ما در مسابقات کاوا حضور خواهند داشت و از چند مربی جوان دعوت کردیم تا در زمان اعزام تیم به پاکستان، طی 10 روز بر تمرینات گروه دوم در ایران نظارت داشته باشند. تمرینات زیرنظر بنده انجام می‌شود و به دنبال ورود مربیان جوان به چرخه مربیگری هستیم.

وی با بیان این که بازیکنانی که در گروه دوم عملکرد خوبی داشته باشند به اردوی تیم جوانان پس از بازگشت از کاوا ملحق خواهند شد، گفت: طوری برنامه ریزی می کنیم که بازیکنان براساس قابلیت‌های فردی و تکنیکی در اردو باقی بمانند. انتخاب براساس شایسته سالاری است و بهترین‌ها انتخاب خواهند شد. معیار تیم ملی جوانان پیشین است که قهرمان جهان شد و سعی می کنیم بهترین انتخاب‌ها را داشته باشیم.

مومنی مقدم درباره دیدارهای تدارکاتی پیش روی تیم جوانان عنوان کرد: برنامه‌ای که به ریاست فدراسیون و کمیته فنی دادم، شامل برنامه ای کامل بود که براساس آن 6 تا 7 دیدار تدارکاتی یک ماه مانده به مسابقات قهرمانی آسیا مدنظر داشتیم چون در آن زمان بازیکنان از نظر آمادگی جسمی، تاکتیکی و فنی به مرحله ای رسیدند تا در شرایط مسابقه قرار گرفته و بتوان بهترین‌ها را انتخاب کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه