اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ابطحی:

دستگیری دانشجویان آمریکایی نشانگر سیاست سرکوب و دیکتاتوری آمریکا است

دستگیری دانشجویان آمریکایی نشانگر سیاست سرکوب و دیکتاتوری آمریکا است
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه دستگیری اساتید و دانشجویان دانشگاه آمریکایی نشانگر سیاست سرکوب و دیکتاتوری رژیم آمریکاست گفت: بارها مقامات ایران گفته‌اند که فریاد مرگ بر آمریکا به‌عنوان اعتراض به هیئت حاکمه آمریکا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «صاحب نیوز»؛ سید محمدجواد ابطحی با اشاره به بازداشت همراه با خشونت وحشیانه استاد اقتصاد دانشگاه اموری در شهر آتلانتا و در ایالت جرجیای آمریکا خانم پرفسور کارولین فولن به همراه بازداشت رئیس دپارتمان فلسفه این دانشگاه خانم پرفسور نوئل مک آفی و بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه اظهار کرد: این اقدامات نشانگر سیاست سرکوب و دیکتاتوری رژیم آمریکاست.

وی افزود: بارها مقامات ایران گفته‌اند که فریاد مرگ بر آمریکا به‌عنوان اعتراض به هیئت حاکمه آمریکاست و نه مردم آمریکا.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جریان نسل‌کشی در غزه دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا دست به تحصن و اعتراض نسبت به رژیم کودک کش صهیونیستی زدند، تصریح کرد: آن‌ها نه جایی را تخریب کردند و نه جایی را آتش زدند و نه برای سرنگونی رژیم آمریکا و براندازی آن شعار دادند.

وی افزود: وجدان بیدار انسان‌ها و آن‌هایی که ذره‌ای از انسانیت در وجودشان است نمی‌تواند وقایع وحشتناکی که این روزها در غزه و کرانه باختری رود اردن می‌گذرد را راحت تماشا کند و سکوت کند.

ابطحی در توصیف دانشگاه اموری گفت: این دانشگاه جزو بیست دانشگاه برتر آمریکاست که در سال ۱۸۳۶ میلادی تأسیس شد. و

وی شعار این دانست را بسیار جالب دانست و اظهار کرد: شعار این دانشگاه هم بسیار جالب است یعنی دل روشن صاحب دانش است.

وی اضافه کرد: کسی که دل روشن نداشته باشد نمی‌تواند دانش مفید برای خدمت به بشریت داشته باشد.

ابطحی اذعان کرد: جالب است بدانیم که حامی مالی این دانشگاه کمپانی کوکاکولاست که در خدمت صهیونیست‌ها است! و لذا تظاهرات علیه اسرائیل در این دانشگاه بسیار عجیب و دور از انتظار هیئت حاکمه آمریکا بوده مثل دانشگاه ییل که آن هم مرکز اندیشه‌ورزی صهیونیستهاست.

وی گفت: با این شرح خلاصه می‌خواهم بگویم که چرا پلیس برای مهار و برای مقابله با تظاهرات آرام و اعتراضی دانشجویان این قدر خشونت به خرج می‌دهد که یک خانم اقتصاددان برجسته را با عصبانیت و خشونت غیرقابل‌تصور بازداشت می‌کند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تظاهرات در چنین دانشگاهی خط‌قرمز رژیم صهیونیستی است. به‌هرحال بحمدالله چهره سراسر فریب و نیرنگ امپریالیسم و پیروان آن به‌ویژه برای جوانان سراسر دنیا آشکار شد و معلوم شد که شعار دموکراسی و آزادی بیان و حمایت از حقوق بشر و امثالهم که به کمک امپراطوری رسانه‌ای گوش فلک را پرکرده به‌کلی دروغ است .

وی اذعان کرد: تعجبم از غرب گدایان داخلی است که برای حفظ ظاهر هم که شده این جنایات و خشونت‌ها را محکوم نکرده و نمی‌کنند و گویا به‌کلی لال و کور و کر شده‌اند.

ابطحی ادامه داد: البته آن قدر پررو هستند که حتی از سفاکی و ددمنشی رژیم خونخوار صهیونیستی و ددمنشی پلیس آمریکا و فرانسه و آلمان انگلستان حمایت می‌کنند.

وی افزود: نکته دیگر این که بنده این حوادث را از حوادث و حلقات ظهور مصلح کل می‌دانم و مردم عالم باید به این نتیجه برسند که غیر از مکتب نورانی اسلام و ظهور دادگستر جهان مشکلات جهان حل نخواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه